Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Ale się postrałeś normalnie masakra skrypt na 100 linijek prawie każda taka sama... I tak lepszy OtherDrops <-- W wersji skryptu zawiera: Achivmenty, Lvl, Dropy...

A ty tutaj nawed nie dałeś dropu z stona tylko same lvl...

I ta licencja omg:

#==============================================Licencja==================================================================#
#*Zakaz udostępniania edytowanego skryptu!
#*Skrypt mozesz dodawac na serwer i edytowac go!
#Mysle ze te dwie zasady sa proste.
#
#========================================================================================================================#

To wkońcu edytkowac czy nie?!

1/10

:)

Opublikowano

Możesz wyrażać swą opinię. Licencje pisałem po raz pierwszy więc trochę to wygląda na zasady.

CO do skryptu. Dodałem w tej "świeżej" wersji ponieważ nie miałem pomysłu co dalej.

Teraz dodaje Level na chacie. Myślę że skrypt będzie miał ok. 1000 linijek. A co do OtherDrops tego nie dodam

bo wg mnie to jest zbędne ok. 200 linijek kodu. Lecz mogę zawsze zrobić drugi, oddzielny kod z OtherDrops'em połączonym.

baner3m.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny skrypt urzyje go tylko dodaj jeszcze wiecej lvl ! :)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Możesz wyrażać swą opinię. Licencje pisałem po raz pierwszy więc trochę to wygląda na zasady.

CO do skryptu. Dodałem w tej "świeżej" wersji ponieważ nie miałem pomysłu co dalej.

Teraz dodaje Level na chacie. Myślę że skrypt będzie miał ok. 1000 linijek. A co do OtherDrops tego nie dodam

bo wg mnie to jest zbędne ok. 200 linijek kodu. Lecz mogę zawsze zrobić drugi, oddzielny kod z OtherDrops'em połączonym.

No ale jak się do czegoś zabierać to porządnie.

Opublikowano

Spróbuj dodać coś w stylu na nagrode, w 10 lvl'u, że gdy się dotrze do tego lvl'u, to dostajesz Szaleństwo Górnika i przez 10s wydobywasz same diax.

Myśle, że dobry pomysł ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@UP

Nie uważasz że to trochę szalone? Mógłbyś dodać nagrodę za 10 poziomów np. na 10 dostajesz żelazny kilof, na 20 dostajesz diamentowy kilof, a na 30 dostajesz żelazny + np. 1 diament.

Opublikowano

Dziękuje za pomysły, dobre dodanie do systemu nagród. Na pewno to wykorzystam. Ale te diaxy przez 10 s, to raczej tego nie dodam:) Ale z szaleństwem dobre. Aktualnie 10 Level daje 30 Leveli expa.

Aktualnie zrobiłem w skrypcie:
Level na chat.

Ustawianie expa przez admina(kończe)

baner3m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...