Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangbug Private Server

Pitrex242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeglądając Youtube w poszukiwaniu privów natknąłem się na te oto filmiki

,
komenty skierowały na to forum więc czy ktoś wie jak oni to robią na filmikach ? Zauważyłem że używają zwoju powrotu ale mogę się mylić. Proszę o odpowiedzi i myślę że nie tylko ja będę chciał znać odpowiedź .

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Gość Mounthains
Opublikowano

zamiast zadawać głupie pytania to może będziecie cicho i czekali na odp?

Opublikowano

Ściągacie taskera (w google jest ich pełno),otwieracie metka,otwieracie taskera i nagrywacie czynność,kupujecie zwój powrotu,dajecie go na lewy górny róg eq 1 zakładki i go sellacie u handlarki za pomocą komendy "sell" w oknie F5 w kamermodzie i odtwarzacie czynność i tasker robi ciągle to samo,można ustawić szybkość wykonywanej czynności w taskerze...To już było gdzieś na forum,jak wrócę (będzie to koło 17) to wam poszukam ten temat ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/103376-tutzarobek-na-734fno-pl/page__p__664206entry664206

Tutaj macie wszystko opisane jak to zrobić :D

Pomogłem ? Liczę na + xD

@OFFTOPIC

110 post <jupi>

2648aea7.gif

418505.jpg

Opublikowano

@up to nie jest ten sposób i to polega całkiem na czyms innym a tak wogole taki temat juz jest z takim pytaniem wiec po co nastepny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...