Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was ogromną prośbę... a mianowicie zapomniałem kompletnie nicku do swojego konta oraz e mail. Pamietam jedynie hasło... Mam do was prośbę o znalezienie tego nicku... na pewno nie był zmieniany. Podpowiedz: początek nicku ma coś takiego » wyglada on tak »loshakenos« tylko że ten napis "loshakenos" jest napisany w innej czcionce ale wyraźnej. Konto znajduje się prawdopodobnie na Globalu 2 tylko albo wschód albo zachód... teraz mozna miec kazdy sewrerer po polsku ale przed ta aktualizacja był on caly po angielsku wiec podejrzewam że jest na amerykanskim serwerze. Za pomoc daję limit like ! Zalezy mi na tym kącie gdyz wpakowałem za młodego w nie dużo kasy i dziś sobie o nim przypomniałem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemanko mam do was ogromną prośbę... a mianowicie zapomniałem kompletnie nicku do swojego konta oraz e mail. Pamietam jedynie hasło... Mam do was prośbę o znalezienie tego nicku... na pewno nie był zmieniany. Podpowiedz: początek nicku ma coś takiego » wyglada on tak »loshakenos« tylko że ten napis "loshakenos" jest napisany w innej czcionce ale wyraźnej. Konto znajduje się prawdopodobnie na Globalu 2 tylko albo wschód albo zachód... teraz mozna miec kazdy sewrerer po polsku ale przed ta aktualizacja był on caly po angielsku wiec podejrzewam że jest na amerykanskim serwerze. Za pomoc daję limit like ! Zalezy mi na tym kącie gdyz wpakowałem za młodego w nie dużo kasy i dziś sobie o nim przypomniałem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Załóż sobie 2 konto i sam szukaj ...

Opublikowano

@up ale tu właśnie chodzi o to że ja przeszukałem i być może pominałem...
nie każe przecież za free szukać... dam za to like.
Więc chyba warto.
Podałem jaką nazwę ma nick i na jakim serwie jest... na pewno na końcu tego serwera była dwójka.
Nick ma tak jak podałem te strzałeczki.
Jeśli zauważycie nick EDEKZFABRYKIKREDEK to oznacza że to właśnie ten serwer na którym znajduje się tamten nick.
Poszukam zaraz ponownie i sprawdzę dokładnie :).

Na MPC jedyną nagrodą za pomoc jest like ;) //Adzik

Opublikowano

Czy czasem jeśli konto jest nieaktywne dłużej niż 4 tygodnie to nie zostaje wywalone z rankingu z rangą szeregowy pilot kosmiczny ? Bo jeśli tak jest to znalezienie go jest niemożliwe..

Opublikowano

konto zostaje chyba usunięte jeśli ktoś nie zaloguje się na nim powyżej 2-3 miechów. Albo gdy konto ma już najsłabszą range i dzień później zostaje usunięte (chyba). Konta nie da się znaleść ponieważ nie ma żadnej listy z graczami więc sam rozumiesz. Sprawdź e-mail i tam powinien być twój nick, na 100% (o ile pamiętasz stary e-mail) w jakimś z ogłoszeniu od BP.

Opublikowano

Wejdz w przypomnienie hasła i zamiast nicku wpisz mail, wejdź na pocztę i masz loginy i hasła wszystkich kont na tym mailu :).

Btw. Pisałeś w jakimś temacie że masz kbota, wejdź w kbotcc i sprawdź id, wejdź na profil pilota kontra z tym id i masz nick ;P.

**\\BS//**

Opublikowano

No to na 99% nie znajdziesz swojego nicku, albo te konto zostało usunięte. Kombinacje swojego nicku powinno się zapisywać w notatniku lub gdzieś indziej (ja tak zrobiłem i nie mam z tym problemu). Ale ty już nic z tym nie zrobisz. Nawet napisanie do supportu nic ci nie da bo musiał byś podać swój e-mai. Przykro mi, ale znalezienie twojego nicku w DO jest niemożliwe i jeszcze to że na globalu to bardziej utrudnia znalezienie.

Opublikowano

Chłopaki, jak kolega wyzej napisał... kont nie usuwają gdyż wszedłem również na inne swoje konto które nie było przeze mnie odwiedzane tyle samo czasu co konto o które was proszę.

Opublikowano

»ļØŝĥåĸēŋŏş« xD

Prawie ale nie heh... czcionka była prostsza nie posiadała tych ścianek na początku i na końcu.

@Edit ! Sekunde temu przypomniałem sobie że konto kiedyś chciałem sprzedać lecz nie sprzedałem.

Ale ot i tak nie pomoglo mi ponieważ ssy które wstawiłem na speedyshare już wygasły :(

Ale za to mam dokładny opis konta :

Konto jest na poziomie 17 ma ponad 400 mln Doswiadczenia i 600tys powazania

Opublikowano

Może któryś z tych:

»ℓσѕнαкєησѕ«

»l๏รђคкєภ๏ร«

Niestety nie :( nie ta czcionka ale dzięki za starania.

Opublikowano

Przeszukaj w swoim kompie jakichkolwiek ss'ów związanych z Darkrobit, może coś się znajdzie. Albo jeśli nie czyściłeś cookies to twój nick powinien być zapisany w tabelce "login" podczas logowania.

Albo napisz do supprotu żeby sprawdzili jakie konta były zarejestrowane z twojego IP (może to pomoże, o ile nie zmieniałeś neta albo masz zmienne).

Przeszukaj jakieś stare strony internetowe gdzie zarejestrowałeś się na ten zaginiony e-mail i to pomoże odnaleść twój adres e-mail. Resztę będzie banalna :)

Opublikowano

@up Robiłem wszystko co wypisałeś co do ip. to zmieniałem tydzień temu neta na Netie.

Co do ssów nie mam żadnych gdyż nowy komputer mam może 2-3 tygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...