Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrali byście?

Gość - Kizys -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam do was pytanko, mamy zamiar z kumplem zrobić serwer MineCraft i wpadliśmy na pomysł ze zrobieniem serwera Survival + Wojny Gildii lecz nie kolejnego serwera na plikach z pierwszego lepszego forum i Factions, a serwera z doskonale dopracowanymi plikami mojego autorstwa, autorskimi skryptami i pluginami. Mamy zamiar na serwer wprowadzić autorski plugin na gildie, statystyki na serwerze i na stronie, system skilli i zaklęć naszego autorstwa. Co o tym myślicie?

Opublikowano

To raczej będzie połączenie Survival+Gildie+RPG, ale i tak dobry pomysł, wejdę tam tylko ze względu na Skile i zaklęcia bo mnie to bardzo zaciekawiło :)

Opublikowano

Ja bym wbił.

A tworzycie jakąś sieć może?

Ciekawie brzmi, ale powiedzmy sobie prawdę:

Najważniejsza jest kasa moi drodzy, bez niej daleko z takim serwerem nie zajdziecie, choć byście nie wiadomo co robili.

No i oczywiście reklamy xD

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@up Co do sieci, możliwe że w przyszłości zrobimy coś pod tym kontem. Jeżeli chodzi o kase, na dzień dzisiejszy mamy środki aby go opłacać

Opublikowano

hm jak zrobicie DOBRY PLUGIN na frakcje ale na takiej samej zasadzie co fractions czyli przejmowanie ziemi to czemu nie bo jak ma to byc kolejny serwer (jest teraz jakas pojebana moda na nie) z autorskimi frakcjami/gildiami to ja podziękuje :/

Opublikowano

Chetnie bym zagral na czyms taki, ale jakies zmienione frakcjie, a nie takie "standardowe autorskie" :D

Jezeli wiecie o co mi chodzi ;p

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

@2up Teraz szykujemy coś całkowicie innego tamto to był nie wypał :/

@up No jest troche z tym zabawe ale dajemy rade :) Właśnie zajmuje się pisaniem rankingu :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U sysia....ZAWSZE każdy musi grać bo to promistrzu :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...