Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PokemonOnline.pl

Pingol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów.

Chciałbym wam przedstawić serwer który wydawało mi się jest fajnym serwerem z fajną mapką , wieloma różnymi pokemonami etc.
OTS ten ma tylko jeden słaby punkt a mianowicie Team. Nie polegam gry na tym serwerze ponieważ wczoraj po tym jak postanowiłem doładować sobie pkt do sms shopu jednocześnie zasilając ich kieszenie dostałem za free bana na IP bez podania przyczyny i oczywiście nie ma mnie na ban liście serwera. Gdy poprosiłem znajomego aby wszedł u siebie ( u mnie zmiana proxy nic nie dała , prawdopodobnie dlatego że musiał bym przekonfigurować swój serwer DNS) na moje konto i napisał do kogoś z administracji serwera. Napisał do jednego z nich po czym powiedział mi że ten ktoś jest kobietą która odesłała go do kolejnego administratora który to mnie zbanował (także kobieta), lecz ona nie raczyła łaskawie odpisać a poprzednia (ta do której napisał na początku) poinformowała go iż rzekomo przeklinałem. Jednymi słowy za kilka zł kupiłem sobie na ich serwerze bana na IP, nie wiem jak wy ale ja uważam że zdecydowanie za drogo. Tym bardziej że na serwerze posiadają np. więzienie i ciekawi mnie dlaczego dostałem bana na IP bez ostrzeżenia ,wysłania do więzienia czy czegokolwiek innego. OTS zrobiony tylko i wyłącznie dla pieniędzy.
Nie polecam serwera nikomu, no chyba że chcecie napychać im kieszenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...