Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Quester Pro Kox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do was wielką prośbę jest to quest dla koksów naprawdę wysokiej klasy.

Nagroda za quest poniżej.

0. Powitanie Pampkina:

Witaj,nazywam się Jack Pampkin.

Jestem organizatorem imprezy halloween.

Mam nadzieję,że bardzo ci się spodoba to co przygotowałem.

Upiorne Skrzynie przynieś do mnie,a otrzymasz naprawdę cudowną nagrode.

Powodzenia na Evencie!

U PAMPKINA MAJĄ BYĆ OPCJE:

1.Zamiana Karty na Dyniowa Fryzury.

2.Zamiana Upiornej Skrzyni na nagrodę.

1.Włączanie/Wyłączanie Questa Halloween:

Tylko GM może włączyć i wyłączyć halloween.

Może to zrobić u NPC o id 20021(uriel).

Gdy włączy event wszystko dropi tak jak napisanie poniżej,gdy go wyłączy nie dropi nic.

Chodzi o to,aby nie usuwac potem questów na osobny drop dyni/różdzki.

Quest trwa do czasu wyłączenia go przez GMa.

Różnica bossa/metina to 15 Poziomów,jeśli mamy 16 lvl wiecej to juz nam nie wypadnie. (wtedy na czacie info,że masz za wysoki lvl,aby wyleciała ci różdzka)

2.Skrzynie i Dynie:

- Szansa na drop różdzki z metina/bossa ( wszystkie w grze) to 35%, ( id różdzki nie pamietam) ID DYNI : 50095 , ID RÓŻDZKI ( NIE PAMIĘTAM)

- Gdy różdzka nie wyleci po zbiciu metina pokazuje nam się info na czacie : "Nie udało sie zdobyć Czarodziejskiej Różdzki"

- Musimy posiadać czarodziejską różdzke i upiorna dynie,gdy posiadamy te dwa przedmioty możemy zamienić je na upiorną skrzynie.

- Szansa na zamiane czarodziejskiej i dyni to 100%.

- Szansa na drop dyni z mobka ( od 300-500 mobków).

-Różnica bossa/metina to 15 Poziomów,jeśli mamy 16 lvl wiecej to juz nam nie wypadnie. (wtedy na czacie info,że masz za wysoki lvl,aby wyleciała ci różdzka)

3.Pampkin: (33008)

- Musimy dać mu Upiorną Skrzynie(50135),która leci tak jak napisałem wyżej,gdy mu ją damy on daje nam nagrodę(kostiumy,metale,KARTY maski dyni SAM SB TO DOPISZE),

-Szansa na zamiane Upiornej Skrzyni u jacka to 80%

-Karte Maski dyni możemy zamienic u niego za dyniową fryzure(id nie znam) - Jeśli jesteśmy mężczyzna to dal męzczyzn jeśli kobietą to dla kobiet.

-Skrzynie możemy oddawać co 30min.

-Różnica bossa/metina to 15 Poziomów,jeśli mamy 16 lvl wiecej to juz nam nie wypadnie. (wtedy na czacie info,że masz za wysoki lvl,aby wyleciała ci różdzka)

4.Poziomy u pampkina:

Dodatkowo możemy zdobywać poziomy w zamian za skrzynie(tak jak napisalem 80% na przyjęcie skrzyni) - zawsze bez wzgledu na poziom.

- 1 POZIOM - Musimy zanieść 1 skrzynie,gdy to zrobimy otrzymamy (to co sobie ustawimy)

- 2 POZIOM - Musimy zanieść 2 skrzynie,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

- 3 POZIOM - Musimy zanieść 3 skrzynie,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

- 4 POZIOM - Musimy zanieść 4 skrzynie,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

- 5 POZIOM - Musimy zanieść 5 skrzyn,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

- 6 POZIOM - Musimy zanieść 6 skrzyn,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

- 7 POZIOM - Musimy zanieść 7 skrzyn,gdy to zrobimy otrzymamy (to co ustawimy )

Na czacie ma się pokazać,że gracz (tutaj nick) ukończył 1 poziom eventu halloween Gratulujemy!

5.Kostiumy:

Szansa na drop kostiumu z metina/bossa wynosi 15%.

Moze to być kostium,albo dla mężczyzny albo dla kobiety.

ID - Mężczyzna 41008

ID - Kobieta 41009

Wiem,że drop da rady ustawić w mob_drop_item,ale jest to glupie,bo potem trzeba go usuwać.

ZA NAPISANIE QUESTA DAJE 5X LIMIT LIKE

WSZYSTO MA BYĆ ZAPISANIE W 1/2 QUESTACH,ŻEBY DAŁO RADY JE WŁĄCZYĆ I WYŁĄCZYĆ,A NIE USUWAĆ Z "OBJECT"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...