Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze, WOT czy LOL?

hophop8

WOT vs. LOL  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. WOT czy LOL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to odrębne gry, ale mają jeden ten sam cel, trzeba w nich grać zespołowo.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Osobiście grałem w obydwie i bardziej mi przypadł LoL do gustu, bo WoT`a nie ogarniałem z początku.

Ale ciężko wybierać pomiędzy tymi grami. Radzę zagrać w LoL`a :]

Opublikowano

Ja grałem w obydwie. W obydwu daleko doszedłem a dalej nie wiem w której się "osiedlić" i zacząć poważnie grać. Dlatego zrobiłem ten temat. Chce abyście mi pomogli w wyborze.

Opublikowano

ja wole lola bo jak gram w tego wota to mi sie przypominaja czasy jak mi dziadek opowiadal o wojnie straszne czasy duzo strzelania tacy ludzie jak my strzelali zebysmy my mogli teraz grac w gry ktore beda nam przypominaly o tych czasach kiedy strzelali jak byli tacy jak my i ogolnie to straszne to wwszystko bylo jakby ktos chcial zebym mu oopowiedzial na prywatnej wiadomosci o tym wszystkich co mi dziadek powiedzial to nie pregowac sie pisac na prywatnej wiadomosci

Opublikowano

w wota wpakowałem morze pieniędzy ale od miecha nie gram bo mi się znudził, teraz sobie pogrywam w LoLa, ale WoT moim zdaniem lepszy.

shoob.png

Opublikowano

W lola jak się wciągnie można grać długie miesiące,w wot niby też ale w lolu jest wiecej nowosci , częsciej wprowadzają nowe rzeczy.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Ja bardziej polecam LoL'a, bo jest w 100% F2P, a WOT podchodzi pod P2W. Może nie jest jakiś aż taki wielki P2W, ale z kasą sobie lepiej poradzisz, a w LoL'u możesz spokojnie grać bez wydawania kasy. I jeszcze to:

w lolu jest wiecej nowosci , częsciej wprowadzają nowe rzeczy.

Opublikowano

lol lepszy dużo postaci, można odgrywać kilka ról w grze, grywalna, nie nudzi się a w wot a wot jest bardzo nudny dzień pograłem uznałem że nic fajnego i szkoda było pobierać

Opublikowano

lol lepszy dużo postaci, można odgrywać kilka ról w grze, grywalna, nie nudzi się a w wot a wot jest bardzo nudny dzień pograłem uznałem że nic fajnego i szkoda było pobierać

po 1 o wiele więcej jest tam czołgów niż w lolu postaci t nie wiem czemu użyłeś słowa " postaci " gdyż w wocie nie ma postaci po 2 w wotcie tez można odgrywać kilka rol. No ale tak jest jak pomidor pobierze grę i zagra 1 dzień. to tak samo ja miałem z lolem jak wszedłem pierwszy raz ,

nie jestem żaden hejter tylko nie powinienes tak tego napisać gdyż zagrałeś jeden dzień w wota a ja gram w te gry codziennie.

Zeby nie bylo spam ( a i tak pomoglem autorowi ) WOT jest bardziej na dłuższa mete niż lol w lolu możesz mieć 30 poziom w 1-3 miechy

Opublikowano

@Up

Ahh, bezrozumny człowieczku. Idź podrażnić ludzi gdzie indziej, ja nie mam humoru.

@Topic

Dziękuję za normalne odpowiedzi i pomoc. Idę na LoLa. Życzcie mi wysokiego poziomu ^^

Proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Ale ja grałem w obydwie po pół roku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...