Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Heimerdinger po reworku - opłaca się nim grać?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dla nudy zacząłem chodzić nim jako support, sprawdza się i to bardzo...

Na midzie, jak trafisz e potem ult+w TONS OF DAMAGE, z q robisz wardy na lewy i prawy krzak :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Może mi ktoś build do niego podać?

P.S

Mam nadzieję, ze nie bedzie tak, ze w nastepnym patchu pojdzie na niego ostry nerf...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

jest lepszy ,ale na w+ult się kończy

w tf nadal slaby jest bo walnie tylko te w i nic wiecej ,wieze latwo focusowac

jest tak samo viable jak byl

­

Opublikowano

ogólnie utli robi mizge (najlepsze ulti + e), fajny sa teraz te strzaly co 11 s od wież .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

jest lepszy ,ale na w+ult się kończy

w tf nadal slaby jest bo walnie tylko te w i nic wiecej ,wieze latwo focusowac

jest tak samo viable jak byl

Już widzę ten flame w grach, gdzie ADC napierdala, a ty sobie focusujesz turretki, a potem "kurwa, znowu przegrałem przez noob teamy"..

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Kupuj !

OP - Siejesz Mordor !

Ulti na ryj pierdzielniesz i kosa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jest OP chyba ze na lini trafi Ci sie Taric .. wtedy wbijasz na afk .

Prawda Taka ze Taki Taric Zrobiony Pod Ap to prawdziwa KOSA .

Gralem dzisiaj i co . Heima nawet sie nie ruszyl i go nie bylo .. lecz co .. strasznie dlugie odnowienie skilli ;x

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. W sumie co ranked banowany bo ciężko go skontrować - jak dla mnie to Syndra daje radę bo wiadomo wyjebie mu te wieżyczki ale na tym się skończy.

Nawet jeśli poleci nerf to znając Riot tak go znerfią jak Zeda, który nadal sieje mordor.

Opublikowano

Jak kupisz mu sporo AP to jest OP, sam nim grałem. Jaxa i Rengara feednietęgo sam kleiłem na ulcie. Ale jak masz mało AP, np na twisted treeline nie ma takich itemow co daja po 120, to wtedy nic nim dużego nie zrobisz :/

Opublikowano

Boże to jest op. Na topie jest strasznie mocny bo zwykły bruiser do niego nie podejdzie bo 12313123 działek jest wokół niego + e które stunuje.. na prawdę po reworku się nadaję do gry

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Heimerdinger coś czuję, że niedługo będzie jednym z topowych midderów. W obecnej chwili posiada nieziemski damage oraz mocną każdą fazę gry. Niektórzy twierdzą, że jest słaby w team fightach, co ja uważam za bullshit, bowiem jego wieżyczki, rozstawione przed team fightem w określonym miejscu i czasie (np. podczas wymuszania walki przy baronie), pozwalają na rozproszenie wrogów oraz skupienie ich na niszczeniu owych wieżyczek. Plus dla Riotu, chociaż uważam, że przydałby się delikatny nerf.

Opublikowano

@up topowym midderem to on nigdy nie będzie, co najwyżej możesz być topem którym da się coś ugrać, dziś na takiego heimerka miałem 250 cs w 20 min, jedno Q cass = 5g za działko + free faremka.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...