Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore [Dedyk] [Easy]

0FartuToSkiLL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nazwał bym go serwera easy gdyż ma "powalony" system ulepszeń do wszystkiego potrzeba " złoty certyfikat " a dropi on tylko ze smoka w AV3 który respi sie tylko co 15 min do tego tylko na 1 CH !!! Średnio 8-10 osób cie czaiją na niego mając 100 lvl nie mam szans z 150 - 170 lvl-ami oprócz tego strasznie długo jak na easy expilem w AV3 od 90 do 100 lvl , nie mam po co iść na mape 100 lvl z eq nq 65 lvl więc zakończe kariere na serwie przy 100 lvl chyba że zmienią system ulepszeń to tylko moja opinia nq

Opublikowano

Nie nazwał bym go serwera easy gdyż ma "powalony" system ulepszeń do wszystkiego potrzeba " złoty certyfikat " a dropi on tylko ze smoka w AV3 który respi sie tylko co 15 min do tego tylko na 1 CH !!! Średnio 8-10 osób cie czaiją na niego mając 100 lvl nie mam szans z 150 - 170 lvl-ami oprócz tego strasznie długo jak na easy expilem w AV3 od 90 do 100 lvl , nie mam po co iść na mape 100 lvl z eq nq 65 lvl więc zakończe kariere na serwie przy 100 lvl chyba że zmienią system ulepszeń to tylko moja opinia nq

Gdybym mógł to cały serwer bym odmienił ... ale co ja moge jestem tylko graczem . Na serwerze ogólnie sie fajnie gra , Kasa leci spoko Exp też. Truty / stalki u NPC // pełno misji nic dodać nic ująć ;) ale szkoda że te certy tak ciężko dropnąć :>

Opublikowano

Biolog mógłby się przydać bo wiele osób lubi robić misje.
Można by dodać jakieś ciekawe misje, polowania żeby urozmaicić rozgrywkę.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Biolog mógłby się przydać bo wiele osób lubi robić misje.

Można by dodać jakieś ciekawe misje, polowania żeby urozmaicić rozgrywkę.

misji jest bardzooooo duzo ;] wbij to sie przekonasz

Opublikowano

System ulepszeń tragiczny. Jak na easy to już w ogóle, aby zrobić pierwszego epika trzeba co najmniej kilka dni czekać aż się nadarzy okazja do zabicia smoka w v3, 3 razy... Grałem 7 dni, zdobyłem 1 złoty certyfikat, komedia. W porównaniu do expa to co najmniej śmieszne, aby nie dało się zrobić epików.

Każdy mądrzeje z czasem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...