Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Miecz Elvina i Misja!

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ...

doszedł czas zakupu elvina 41 poziom więc zastanawiam się..

Do ile kasy kupić tego Elvina żeby nie przeplacać i jakie ogólnie U itp? Zbrojke też kupić jaką?

Kolejne Pytanie misja mam zdobyć :

Rzadka różdzka od wojownika KENKO gdzie go mogę znalezc wszystko pozostale mam tylko tego skurwiela nie moeg znalezc ?

lajki bedą :*

edit. misja zrobiona :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Miecz na tym lvl'u jest mało ważny, myślę że u4+5 bez osło spokojnie ci wystarczy do 63 lvl

trafiona odpowiedz własnie taki sam kupiłem! :)

A co ze zbrojką?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Kup pancerz moralności na 46 poziom, myślę że u4+5 też powinien wystarczyć. Potem do zmiany na Odważnego obrońce (55 lvl) lub Kamienny pancerz (58 lvl),

Opublikowano

Dobra już kupiłem Elvina u4 +5 i Pancerz M. +4 u4 (ulepsze) :)

Kolejne pytania..

1.Mam już 46 lvl sp2 zaczynam dziś robić ale z jobem? Tylko marny 30 lvl joba? gdzie go wbić? czy może na misjach bo poprostu mam dylemat sam nie wiem.

2. Chce upnac wara do +3/5 ulepszacze wiem jakie ale moje pytanie jak np. spali to co sie dzieje z Karta? jest jakiś zwój co chroni w 100% że nie spali?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Do +3 jak spali to nic się nie dzieje z kartą ale od +4 jak spali to będziesz potrzebował kamienia z is. Więc od +4 możesz ulepszać zwojem.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...