Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym lepiej?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam surę BM bez eq 50lvl i nie wiem co lepsze zmienić na WP i powoli robić eq czy zakładać nowe konto woja body i robić powoli bojowca?

Warto grać na PLu ?

Opublikowano

Jak chcesz zmienić klasę na 50 lvlu?? :D Jak już to zrób nową postać sure WP i nią graj. Spruboj zamienic bma na jakies itemki na nową postac. Warto grac na pl-u:blink::(:lol:

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jak chcesz zmienić klasę na 50 lvlu?? :D Jak już to zrób nową postać sure WP i nią graj. Spruboj zamienic bma na jakies itemki na nową postac. Warto grac na pl-u:blink: :(:lol:

z isu zwój zmiany skilli

Opublikowano

Jak wyglądają skille? Na dużym M są? Jeżeli tak, to myślę, że jednak pomęcz się z tym BM. na wyższym lvl Ci się ten trud zwróci ;-)

słabe max tam jest m9 ogniste uderzenie sfera m8

Opublikowano

Jeśli to PL, to żaden zwój Ci skilli nie zmieni, ten w IS tylko resetuje jeden skill, używany np. gdy któryś nie wszedł na 17.

Ja bym grał dalej BMem, jest to dobra klasa do pvp, a w expie także jakoś sobie radzi.

Opublikowano

Jeśli to PL, to żaden zwój Ci skilli nie zmieni, ten w IS tylko resetuje jeden skill, używany np. gdy któryś nie wszedł na 17.

Ja bym grał dalej BMem, jest to dobra klasa do pvp, a w expie także jakoś sobie radzi.

Nie wiesz to się nie wypowiadaj.Idzie zmieniać skill na PL'u sam na 86 zamieniłem Zbroje na Strach.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nie wiesz to się nie wypowiadaj.Idzie zmieniać skill na PL'u sam na 86 zamieniłem Zbroje na Strach.

Zbroje na strach okej, ale nie z BM na WP (o to pyta się autor ;c).

Wiesz co, jak masz dobre skille i fajnie gra Ci się BM, to ja bym został przy tej postaci.

Natomiast jeśli się już znudziłeś i chcesz zacząć kimś innym, to WP/Body będzie dobrym pomysłem.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Szczerze? BM to postać pełna metinowych przygód, a bodziak czy wp jest łatwą postacią do wbijania LV. Radzę nie zmieniać bo postać się szybciej znudzi niż BM. Ewentualnie zmieniłbym na Archera albo Leczenie.

Opublikowano

Założ nową postac i na niej sie dorób bo nie opłaca sie pchać kasy w IS skoro możesz bez wydawania doprowadzić ją do porzadku ;0

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

BM też daje radę sobie w expie, a jak uda Ci się po wielu trudach wbić spory lvl, to wiele "rówieśników" będzie pluć sobie w brodę, że poszli z WP na łatwiznę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób nową postać WP, ponieważ BM'em bez eq na 50 lvlu nic nie ogarniesz sobie kasy, chyba, że małże, ale to jest zbyt nudne.

Na PLu nie ma sensu grać, zbyt dużo osób ma wbite max lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...