Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postrzelaj nowy [FFA]! Pilnie poszukujemy adminow

Ogarnij sie ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera: 46.29.21.88:27031

Typ serwera: Only DD2 W temacie jest napisany FFA ale mod został zmieniony i już na stałe będzie to Only DD2

Ilość slotów: 16 ( Niedługo powiększę do 20 )

Czynny: 24/7

Typ: Steam / nonsteam

Sieć: Pykamy24.tk

Pilnie poszukujemy adminow na serwer!

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Właściciel to jest oszust, który nic nie umie zrobić. Na serwerze jest masa masa masa błędów.

2i3c.jpg

Opublikowano

Serwer nawet nawet leci podoba mi się jednak panie Mikijak jeżeli są błędy będą poprawione a apropo nie był pan ani razu na forum więc proszę nie komentować wszedłeś również na serwer i zaczołeś reklamować swój i mówiłeś że h@ nie umie robić serwerów. Jeżeli nie umie to co za strata powiesz mi ??? a może jednak zrobi lepszy serwer od ciebie

Ja z chęcią mogę zaręczyć że serwer jest fajny i panuje miła atmosfera i ogarnięci ludzie zapraszam również na forum bo została obniżona poprzeczka na admina :)

Opublikowano

Nadal szukamy adminow na serwer! Jak cos pisać na GG 17421917 w celu dalszych informacji.

@Edit: Proszę usunąć ten temat bo nastąpiły zmiany na serwerze i zrobiłem nowy temat z moim serwerem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...