Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Infernal Nasus skin

koncikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I następna zła wiadomość dla mojego portfela, tyle hajsu poszło na harrowing i jeszcze teraz ten skin. ^^

Ale jest naprawdę zajebisty, nie mogę go nie kupić. :P

Opublikowano

Polityka lola. Dodajmy info o nowym skinie podczas trwania horrowing, żeby więcej na nas wydali, wp.

Instabuy :#

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

1k RP mi jeszcze zostało. Tylko lipa, że cały czas tak z tym otwartym pyskiem lata

Jak od razu będzie za 1820 to kupię ale nie po wydaniu go od razu bo w planach jest jeszcze kilka skinów.

Ale bardzo fajny 9/10

Opublikowano

Mój portfel, niee. Harrowing, teraz to... 300 zł na lola w tak krótkim czasie, ał.

Chciałeś powiedzieć portfel rodziców.

@Skin taki sobie. Jedynie motyw z głowami spoko.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

skin jest zajebisty dobrze że zostawiłem sobie PSC. instabuy, w końcu RIOT się postarał i zrobił naprawdę dobrego legendarnego skina. GJ RIOT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomina mi mastera/garena po reworku. Jego sposób poruszania się etc. tym mnie zniechęca. Ogółem te nowe reworki są żałosne, postacie po nich wychodzą podobne.

Co do skina to się zastanowię czy go kupić, o wiele bogatszy do zwykłego nasusa to wiadomo ;)

up@ każdy skin jest taniej gdy wchodzi na rynek :D SGU za 1900 RP kupiłem, a teraz 3200 kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...