Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystkich Świętych

#JP100%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedźcie mi jak mam powiedzieć rodzicom, że za przeproszeniem mam w dupie to że w ziemi leżą jakieś spruchniałe kości, no bez jaj. Na co to komu ? W Ameryce tak nie ma i się świetnie bawią. Powinni zmienić to w Polsce, żeby było można sb więcej pograć czy coś, też tak sądzicie ?;P

Opublikowano

Nie sądze, myślę, że można poświęcić te 1-2h, by uczcić pamieć o swojej zmarłej rodzinie.

Pomyśl, jak ktoś kiedyś o Tobie zapomni i będzie wolał sobie walnąć meczyk w lola / everything.

Opublikowano

Nie no, bo ja jestem ogólnie fanem historii USA, oglądam dużo filmów amerykańskich.

Mają świetne kino akcji, filmy fabularnie poważne i na wysokim poziomie.

Ich kultura też jest świetna, dlaczego my się mamy nudzić a oni taki chill ?

@UP

Jebać to, w domu modlitwa wystarczy.

Opublikowano

A ja sądze że te całe halloween jest pojebane. Wszystkich świętych jako tako też nie obchodze, ale pójde na ten grób, ogarne troche/posprzatam i tyle. Chociaż też okropnie mi się nie chce. W tamtym roku nie byłem xD

Jest to raz w roku więc może warto pójść. Na razie tego nie odczuwamy, ale zobaczysz że to się zmieni jak ktoś bliski nam umrze. Wtedy nabierze to sensu, wieć nie ma co się dziwić np. rodzicą. Oni w ten sposób chcą nas nauczyć, że trzeba pamiętać o zmarłych

snikersproject1.png
Opublikowano

WOJUJACY GIMBOATEUSZEE

Jak masz tyle odwagi, to moze powiedz po prostu "w dupie mam te spruchniale kosci". Ale tak nie powiesz, bo szlabanik na komputer bedzie? ojojoj.. :(

Opublikowano

Wez czlowieku jebnij sie 2 razy zanim cos napiszesz. To nie hameryka, jak chcesz halołin zapraszam za ocean. Obchodzenie dnia wszystkich swietych jest w polsce tradycją i to sie nie zmieni !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...