Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czołg

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mozna jakos rozbudować te darmowe elitarne czolgi np t7 car? i co mozna zrobic z tym wolnym doświadczeniem do czego ono służy

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

nie mozna wolny exp jest poprostu do przechodzenia takich czolgow jak np amx 40 lub poprostu wymaxowanie danego czolgu dzialo i te sprawy ;p

t7 to najgorszy czolg 2 tieru radze ci go sprzedac i kupic t18 bo teraz to kox na 2 tierach t7 nawet w dupe go nie przebija hehe ;d ladnie staty mozna zrobic :D

Opublikowano

A moge jeszcze sie Ciebie spytać jaki twoim zdaniem jest najlepszy czołg x tieru?

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

to zalezy od stylu gry dla 1 jest najlepszy leopard 1 dla 2 foch 155 lecz dla mnie jak najbardziej jest to niszczara brytyjska 10 tieru ;3

a 2 jest nowy TD niemiecki E 100 cos tam

Opublikowano

to zalezy od stylu gry dla 1 jest najlepszy leopard 1 dla 2 foch 155 lecz dla mnie jak najbardziej jest to niszczara brytyjska 10 tieru ;3

a 2 jest nowy TD niemiecki E 100 cos tam

narzekasz na tego T7 car ale później bd żałował że go sprzedałeś.

Sig.png

Opublikowano

t-7 to shit ale trochę kaski idzie za "zezłomowanie" już bardziej opłaca się go sprzedać i mieć wolne miejsce w garażu na czołgi "bardziej warte uwagi" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...