Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań co do m2bob'a

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

-Ile max kont można uruchomić?

-Czy za fb wbudowanego w bota nie dostaję się bana? Chodzi mi o takiego od gm'a nie że ktoś nas zglosi..

-Polecacie bota?

- I czy jest on opłacalny?

Opublikowano

M2bob na dzień dzisiejszy jest płatny, a z tego względu, iż twórcy uznali, że nie opłaca im się udostępniać bota za darmo!

Fishbot jak fishbot..szansa na bana zawsze jest, GM nawet nie musi cię spotkać, wystarczy, że po logach wykaże, że masz FB(M2bob niby blokuje logi - nie wiem jak jest).

Tak czy inaczej zawsze warto bocić.

Opublikowano

Wiem że płatny ;p Chcę się dobrze przygotować i kupić na 30 dni.. Bo coś tam na scrrenach widzialem ze ma funkcje w tym fb ze co iles czasu przestaje łowić i nw czy to eliminuje to że się pojawiamy w logach. Bo np. na fb w kamermodzie sie po nocce odrazu ma bana. Czekam na resztę odp ;p

Opublikowano

Z tego co słyszałem program jest swietny, ale, ze niby blokuje logi ?

Nie wiedziałem, ze jest to mozliwe chociazby ze strony technicznej.

Ale poza tym program i tak polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...