Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boost Elo

siatkris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jest ktoś chętny do wyboostowania elo?

Jestem w brązie III i słabo sobie radze, sam nie jestem OP, lecz raz poraz w teamie zdarzają sie trolle i nie idzie ogarnąć.

Jesli ktoś chętny to pisać.

b_350_20_0A7FF5_0066CC_FFFFFF_0066CC.png

Opublikowano

idzie ogarnac ale jak tobie nie idzie to lepiej tam zostan niz lepiej zebys gral w goldzie i przegrywal wszystkie mecze , gram w platynie i roji sie tam od debilow no ale wbilem na plat 3 i nie gram z tymi ostatkami w 5 , platyna 5 i diament 5 najgorsze gowna w jakich latwo utknac , same zjeby z brazu tam zostaja i to wyboostowane .....

Opublikowano

Trolle i tak no rozumiem Cię, z brązu się nie da wyjść po prostu... Ale życzę powodzenia w szukaniu drugiej połówki (tej LoLowej).

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Ale nie o to chodzi, że sse, jestem na poziomie, slivera-golda. Ale co chwile mam idiotów w teamie, chodzą solo, junglerzy nie gankuja.... można dostać kurw.... :x

Opublikowano

jak bys byl na tym poziomie to czemu tam nie jestes? Swoje konto z plat 3 musialem wybijac z brazu do golda w 2 tyg braz 4 i musialem wjechac(myslalem ze platyna to za wysoki poziom jak na mnie i dalej grajac tam boje sie ze nie ogarne bo gram na platyne no ale przewaznie mam staty i wygrany lane na + zawsze mam respekt do przeciwnika i jak zdedam bo walczylem z przeciwnikiem i zostalo mu z 10hp to nie bije sie z nim 2 raz bo mysle kurwa mial farta teraz go rozjebie takimi zachowaniami ludzie robia 0/3 0/5 , to jest wlasnie przyczyna graczy ktorzy sa pod wplywem wkurwienia no chyba ze masz babysit to wiem jak to jest nic sie nie da zrobic itp dlugi ten nawias xD ) na golda zeby dostac nagrode udalo sie to w 2 tyg , no ale pomyslalem na platyne tez jest czas i pewnie na diament tez by sie moglo znalesc ale przestalem chwilowo grac w lola by sie odluzowac i nie wypalic skilla do konca bo mam passe ale jak za dlugo bede ja utrzymywal to mi sie skonczy i jebnie mi z 20 przegranych . Siedzisz w brazie 3 hmm jak bys byl chodz w miare ogarniety gold player lub silver to lajtowo bys wbil braz 1 przynajmniej.

Opublikowano

Dałem kumplowi konto na miesiąc. Wbił mi do brązu V >.<. Borykam się z wyjściem, albo jestem w brązie II-III-IV jak carruje gre to już przeciwny team jest nafeedowany i co zrobie? >.<

Opublikowano

yyy wybilem konto z brazu do golda w 2 tyg bo moje glowne bylo zbanowane gdzie mialem gold 5 . nawet mecze 3vs5 wygrywalem , pickowalem talona albo fizza lub ahri robilem na midzie 20/5 roaming itp , latwo idzie wycarrowac gre a te skilshoty na brazie sa takie ze jestes nie do zabicia . Gracz z brazami i nie potrafisz wygrac meczu to znaczy ze musisz tam zostac ....

ps. prosisz o boost konta jak tu 95% uzytkownikow ma braz ....

Opublikowano

Ale nie o to chodzi, że sse, jestem na poziomie, slivera-golda. Ale co chwile mam idiotów w teamie, chodzą solo, junglerzy nie gankuja.... można dostać kurw.... :x

Jesli jestes na takim poziomie i nie potrafisz na bronzie wygrac linii bez junglera to sory bardzo, jestes brąz 5. Nie lubie takich jak ty, co chwile trafia mi sie ktoś z nickiem "ZabijakaPLLLLLLLL" i gra hecarimem pod full ad z butami 5 "bo mam dużo ad od spida noobie" gra jak lebioda + ultuje jako ostatni zeby dobić, jestem goldem 1...

Eloboosty to zło, powinno się wszystkich boosterów zbanować na ip na wogole wejście do lol na jakimkolwiek koncie, a boostowanych wsadzić do brązu 5.

Może ktoś z was pamięta jak w s1 na 1600 elo było, nie dało się grać bo wszyscy grali tak dobrze, bo 1600 elo to było naprawde coś, i to na nordicu, nie na żdnym weście czy ameryce, poziom na 1600 elo (obecne gold 3-2) był tak wysoki jak obecnie w diament 4-3 a może i wyższy, i jak sie szukało gry w diamencie w s1/s2 to szukało się nawet 30 minut, a teraz dzieci pokupowały boosty i szuka się po 2 minuty, bo tylu ludzi siedzi w diamencie... żałosne wręcz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...