Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym kupić VIP'a na BoL'u ale nie wiem ile to bedzie kosztować. I mam do was pytanie. Czy to się kupuje w dolarach amerykańskich czy brytyjskich? Ile w sumie będzie kosztować VIP na 10 dni?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Chcialbym kupić VIP'a na BoL'u ale nie wiem ile to bedzie kosztować. I mam do was pytanie. Czy to się kupuje w dolarach amerykańskich czy brytyjskich? Ile w sumie będzie kosztować VIP na 10 dni?

1 dolar amerykański =
3,03890405 złotego polskiego

Vip na 10  dni - 5 USD

Vip na 30  dni - 10 USD

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Dobra dzięki. A te skrypty dla vipów rzeczywiście są takie dobre jak ludzie mówią? Bo w sumie ja nigdy nie miałem vipa na bolu

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak będę miał VIPA to SAC reborn będe też mógł mieć czy za sac reborn jest oddzielnie?

Opublikowano

Oddzielnie, koszt to ~75 złotych. Dodam że Reborn powinien działać bez VIPa z tego co wiem ;)

Opublikowano

Jest już parę pluginów tylko dla Reborna (aEvelynn, aOrianna i inne), ale wciąż jest w fazie Closed Beta, dlatego nie ma aż takiego zainteresowania (koszt 10 funtów).

Opublikowano

Good Evade wymaga reborna chyba tylko.

a co daje Good Evade?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nic dobrego za VIP tu nie ma, teraz wszyscy, no może większość DOBRYCH developerów chce kasę za ich skrypty i to nie małą, bo za dostęp do ich skryptów musisz płacić ok. 15 EUR / 20 Euro a np. za skrypt na unikanie Weee liczy sobie aż 100 DOLARÓW. Większość dobrych skryptów jak Yet another cassiopeia przestaje być aktualizowana gdyż twórca przyłączył się do projektu za który trzeba płacić 15 dolarów. Skrypt Good Evade jest słaby, gonisz sobie przeciwnika na ganku i nagle postać zaczyna cofać się do tyłu lub gdzieś dalego na boki żeby uniknąć skillshota i zamiast zabijać po prostu się wracasz... Jedyna funkcja dla której ja kupuję VIPA to tylko aby mieć zupdatowanego BoLa bez czekania tych 7 dni dla darmowych użytkowników. Podsumowując: po zakupie VIPA za 10$ okazuje się że aby dostać dostęp do innych dobrych skryptów trzeba wyłożyć duże pieniądze.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Ej pomoże mi ktoś kupić tego vipa? Doładowałem konta za 31 zł ale nie mogę kupić bo prosi o kartę.

EDIT: NVM zapomniałem wysłać w USD

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...