Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry na pc przy ktorych sie popłaczd

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam jakiejs fajnej gry na pc przy której sie poplacze, lub wywoła duże emocje. Gra musi być po polsku

Opublikowano

Polecam zrobić sobie nastrój, wyłączyć światła i w ogóle. Emocje gwarantowane. ;f

Powiem tak gralem w to, byłem sam w domu 23. N Końcu tak sie wystraszyłem ze wyskoczylem w gore zlamalem półkę i krzesło ;)

Opublikowano

To jeszcze Fear jest dobry, jak się zrobi odpowiedni klimat. :x

Nie wiem czy sie nada, bo chciałbym tez nagrac Lets play z danej gry

Opublikowano

Nie wiem czy sie nada, bo chciałbym tez nagrac Lets play z danej gry

Możesz nagrywać. xD Z fajnym komentarzem głosowym. Ale wiesz, nie udawanym, ale naturalnym. xD Z wszelkimi przekleństwami i zarzekaniem się, że nigdy się więcej takiej gry nie włączy. Fajnie się takie filmiki ogląda.

Opublikowano

Możesz nagrywać. xD Z takim fajnym komentarzem głosowym. Ale wiesz, nie takim udawanym, ale takim naturalnym. xD Fajnie się takie filmiki ogląda.

W grach tego typu nigdy sie nie udaje... Nagrywalem kiedyś slendera... Wszystko naturalnie, krzyki itp... Takich rzeczy nie ma co wymuszać

Opublikowano

Powiem tak gralem w to, byłem sam w domu 23. N Końcu tak sie wystraszyłem ze wyskoczylem w gore zlamalem półkę i krzesło ;)

To ja dorzucę jeszcze taką jednorazówkę jak SCP (z 087-b na czele) ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Knights Of The Old Republic.

Tylko gdy romansujemy z Bastilą, reszta to lipa.

Mass Effect.

W całej trylogii, może tylko misja samobójcza i wydarzenia z ME3 potrafią dobić np. Końcówka Omegi.

Opublikowano

Last of us. Pamiętam jak oglądałem 1 odcinek na kanale Rock2alone kiedy ta dziewczynka została bodajże zastrzelona. Płacz gwarantowany.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Last of us. Pamiętam jak oglądałem 1 odcinek na kanale Rock2alone kiedy ta dziewczynka została bodajże zastrzelona. Płacz gwarantowany.

ehhh... tyle postów masz a czytanie z zrozumieniem chyba szwankuje.. napisałem że na PC mają być gry...

Opublikowano

ehhh... tyle postów masz a czytanie z zrozumieniem chyba szwankuje.. napisałem że na PC mają być gry...

A co tu mają posty do tego? Mój błąd.

Btw ze zrozumieniem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Minecraft... Pamiętam jak ujżałem tą rękę w kształcie Chuja to mało sie nie popłakałem cóż to były za emocje xD

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

League of legends, jak przegrywam rankeda to zawsze płaczę i flamuje. Polecam.

Haha

Ja gram w lola od niedawna. I jak przegrywam to tak sie wkurwiam..... Masakra. Narazie LoL i Amnesia wywołały najwieksze emocje u mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...