Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Bbot jest bezpieczny?

BlackHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Na codzien zdarzalo mi sie uzywac redbota pro, jednakze teraz potrzeba nowego cracka, wiec tutaj pytanie czy bbot jest bezpieczny i czy nie jest to jakis shit typu tibia auto ? Czy nadaje sie na tymczasowe zastepstwo?

Pruchuu_euw_266_1_text.png

Opublikowano

Tibia Auto to shit ? Od kiedy ?

Kazdy bot sie nadaje, kazdy bot jest do wykrycia. Na boskim "redbot pro" takze mozesz bana zalapac pamietaj ;)

Bbot latwy do ogarniecia, mozesz uzyc w zastepstwie

-

Opublikowano

Używam bbota od około pół roku i moge powiedzieć swoje spostrzeżenia.

Napewno bot nadaję się na nisko levelowe postacie hmm (np do 100) każdą profesją). Lecz z wiekszym lvl to raczej tylko knight gdyż bbot ma bardzo słaby targeting na odległość (o ile wgl działa bardzo chaotycznie trzyma ten dystans + trapuję się bardzo często). Jeśli chodzi o knightów to smiało można nawalać (nie korzystałem jeszcze na nim na jakiś mocnych expowiskach ale 190 kina tygodniami biega na facc corymach i jestem z tego skryptu bardziej zadowolony niż z ibota :) głownie dlatego iż ibot ciągnie bardzo dużo zasobów komputera i lekkie przeładowanie CPU kończą się często zwiechą w postaci poprostu braku jakiej kolwiek reakcji i herbatką u henricusa (mój pc przy 2 mc+2ibotach nie uciągnie już nic więcej nawet głupi Teamspeak może pouśmiercać postacie).

Opublikowano

Ja mam mieszane uczucia do tego bota.

Kolega bocił na TA kilka lat i nie załapał bana, przerzucił się na BBota i po tygodniu ban...

Zależy od tego jak bocisz też.

surprise motherfucker

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

up

Wsuchy co Ty piszesz za głupoty co prawda gram na otku ale rl mapa i co do bana się nie wypowiem ale do funkcjonalności to dobry bot expie na nim 313ek bez ściny a jak już ma ścine to z własnej winy źle zrobionego skryptu expiłem także 250 ed i było git więc polecam go

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BBot najbezpieczniejszy jakiego znam i używałem miesiąc / mój kolega około pół roku 0 deletow. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...