Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dykusja]Harrowing!

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zombie brand, bewitching nidalee, pirate ryze, zombie ryze, kitty cat kata, fidd, blitzcrank + mystery gifty - augmented singed, arcade sona, urfrider corki :)

Opublikowano

Dla mnie ten Harrowing wypadł świetnie. Już zaopatrzyłem się w skin Haunted Maokai, dobremu przyjacielowi kupiłem gifta (trafił się Deep Terror Thresh - skin do jego maina). Miałem kupić skina, nie gifta, ale miałem 974RP. ;_; Teraz mam 484 (brakuje 6 do gifta ;_;), ale zamierzam jeszcze się w sporo zaopatrzeć, Headless Hecarim, skin do warda, może Bewitching Nidalee i jeszcze się powymieniam giftami. :)

Moim zdaniem Riot się postarał. ^^

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dla mnie ten Harrowing wypadł świetnie. Już zaopatrzyłem się w skin Haunted Maokai, dobremu przyjacielowi kupiłem gifta (trafił się Deep Terror Thresh - skin do jego maina). Miałem kupić skina, nie gifta, ale miałem 974RP. ;_; Teraz mam 484 (brakuje 6 do gifta ;_ ;), ale zamierzam jeszcze się w sporo zaopatrzeć, Headless Hecarim, skin do warda, może Bewitching Nidalee i jeszcze się powymieniam giftami. :)

Moim zdaniem Riot się postarał. ^^

Hmm ... No mi też się podobało tego roczne Harrowing , jednak czuje nie dosyt .

Kompletnie nie podobają mi się icony summonerów ... Są tragiczne . No może poza tym 5 ,ale nic więcej .

Chciałbym avatary co były w tamtym roku :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...