Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon do 200 zł

Gość Ezioch_x4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam jakiegoś dobrego mikrofono do 200 zł, żeby nie było tych pierdolonych szumów...

Bardzo bym prosił o jakieś propozycje ^^.

Może być sam mikrofon, albo jakieś dobre słuchawki z mikrofonem, chodzi mi o to żeby szumu znikneły..

Opublikowano

Nie polecam słuchawek z mikrofonami, psują się najszybciej, miałam owe 3 razy i za każdym razem po 3 tygodniach sie psuły, a używałam tylko 3 razy w tygodniu do Lol'a. Czyli na 9 razy no + oczywiście jeb*ne szumy.. :) Aktualnie posiadam mikrofon, od jakichś 8 miesięcy, najzwyklejszy za 10 zł z Shark'a i bardzo dobry, polecam.

10nywwz.jpg

Opublikowano

Ja mam Trust Starzz Microphone. Z przesyłką wyszło mi 50 zł ale jakość jest bardzo dobra. ( używam go pod lapkiem ). Więc możliwe, że jak masz dobrą dźwiękową to będzie jeszcze lepiej ;D

Opublikowano

AKG GHS1 jak dobre słuchawki z mikro, bardzo dobra jakość dźwięku oraz dobry mikrofon, dobrze zbierający, nie ma szumów. Jak sam mikro to polecam Trust Starzz Microphone tak jak wyżej, tani a może. Resztę kasy możesz wydać na dobrą kartę dźwiękową, bo ona dużo ma do jakości dźwięku z mikro.

Opublikowano

Polecam Ci Trust Starzz, bardzo dobrze się u mnie sprawuje, 0 szumów, a jak rozmawiam przez skype to nawet jak mówię sobie normalnym głosem to i tak mnie dobrze słyszą.

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...