Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc - Minecraft

macios30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak podczas logowania sie w aplikacji Minecraft pisze mi ze zle haslo lub login a jesli loguje sie na stronie minecraft.net wszystko dobrze te pasy dzialaja itp i tu jest ss z tego co mi wyskakuje :

http://speedy.sh/jQJhE/Error.png

Licze na pomoc. (nawet konto kolegi mi nie dziala na tym minecraft, a na stronie rowniez jego konto dziala, moze to cos z minecraft u mnie mam nadzieje ze ktos tu sie zna na tym i mi pomoze daje + za pomoc) W sprawie większej ilości informacji piszcie pod postem napewno odpowiem na wasze pytania i odpowiedzi. aha i zeby bylo pytanie jeszcze o 15-16 gralem normalnie na serwerach minecraft (mam premium zeby nie bylo)

Opublikowano

Napewno coś źle wpsiujesz ! ja teżtak miałem nwm dlaczego po dniu przeszedło ! wpisz u góry nick i pod tym hasło , emaila nie pisz ;d

jak Ci nie przejdźe to usun .minecraft i zainstaluj od nowa :D a sciagales jakis ine launchery ?

1RkW7od.png

Opublikowano

1.Sprawdź czy są prawidłowe dane

2.Przypomnij hasło i/lub zmień je i e-mail

3.Raczej to nie wina minecraft.net

4.Pomogło?

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

1.Sprawdź czy są prawidłowe dane

2.Przypomnij hasło i/lub zmień je i e-mail

3.Raczej to nie wina minecraft.net

4.Pomogło?

1 - Prawidlowe skoro loguje sie na minecraft.net

2 - Pamietam haslo pamietam nazwe i pamietam email

3 --------------------

4 No dalej tak jest

#Edit

JEST !!! NAGLE SIE NAPRAWILO TO CO POWIEDZIALES LIKE DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NA TEMACIE ! :D

Opublikowano

A sprobuj zrobic testowe 2 konto i czy zadziala >??

Człowieku ! musi kupić drugie premium żeby się nawet zalogować... jak tworzysz nowe konto to nie masz nicku tylko przy zakupie premium podajesz dopiero! :)

Ale i tak już działa więc jakoś pomogliśmy :D

1RkW7od.png

Opublikowano

Człowieku ! musi kupić drugie premium żeby się nawet zalogować... jak tworzysz nowe konto to nie masz nicku tylko przy zakupie premium podajesz dopiero! :)

Ale i tak już działa więc jakoś pomogliśmy :D

Logowalem sie z kolega na jego konto tez nie dzialalo a na minecraft net normalnie logowalo sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...