Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z formatowaniem

D4ni0x13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem z formatowaniem i zainstalowaniem win xp. A problem polega na tym że w BIOSIE ustawiam aby pierwsze urządzenie było to CDROM ok zapisuje wkładam płyte z win xp no i tu jest problem bo pisze mniej więcej tak Press any key to boot from CD a po tym nic mam opcje do wyboru uruchom system blablabla tryb awaryjny itd tyle że system sieładuje i kiedy kończy to komputer sam się resetuje niewiem co robić POMOCY!!!!! :(

Opublikowano

uwalona instalka

za stara instalka, tylko sp3 obsłuży nowe dyski . wystarczy zmienić tryb dysku na inny niż AHCI

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzięki wam dało się tylko znow :angry: karata sieciowa dioda nie miga wszystko podłączone i nic nie działa internet nie mam jak pod inny komputer podłączałem i było ok nawet internet mobilny działa. Płyta główna to : GIGABYTE GA-G31M-ES2L v2 dodam że sterowniki pobierałem do płyty głównej i nic. Ostatnio mam bardzo dużo problemów z komputerem :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...