Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak kontrolować administrację?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jesteśmy w trakcie budowania serwera. Problem jest taki, że kiedy jestem na komputerze i pilnuję budowy to wszysct budują. Kiedy wychodzę, administracja buduje jakieś gówna, robi se pvp i wydurnia się, a na następny dzień nikt się nie przyznaje. Jak ich kontrolować? Muszę mieć ich cały czas na oku. Nie chodzi mi o konsolę na hostingu (korzystanie przez telefon to masakra) tylko np.: o jakiś program, albo plugin. Muszę wiedzieć:

- kto i jakich komend używał

- kto i co pisał na chacie

- Kto i jakie bloki stawiał

- Kto i kiedy wchodził

- kto i kiedy umierał

- wszystko inne

Po prostu muszę wiedzieć WSZYSTKO co się dzieje pod moją nieobecność oraz mieć kontrolę nad serwerem z telefonu.

@EDIT

Przez lagi na telefonie napisałem 2 razy ten sam temat. Jeden do zamknięcia

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Witaj. Do kontroli stawiania bloków potrzebujemy pluginu logblock. Do kontroli kto co pisał oraz jakie komendy używał jedynym pewnym i nie lagującyj śerwera sposobem jest konsola.

Nie istnieje plugin ktory bedzie pokazywał kto umrł oraz kiedy wchodził. Skontaktuj sie ze mną na pw a napisze na to skrypty do pluginu skript. Pluginy to już inna sprawa.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Do sprawdzania chatu i komend konsola odpada, ponieważ nie sięga 15 godzin do tyłu.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Do stawiania blocków LogBlock do komend deadów etc. to po prostu logi.

Ja na Twoim miejscu wyj#%^ł bym tą Administracje na zbity pysk.

Opublikowano

@UP mam taką chęć, ale sam serwera nie zbuduje :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...