Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z limitem a granie w elsword

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym się zapytać ile danych zużywa granie w elsword.Chciałbym w najbliższym czasie zacząć grać w tą gre, lecz mam internet z limitem (play online 20 gb limitu) i nie wiem czy gra mi na nim pociągnie (zazwyczaj chodzi około 100 kb/s) i czy nie zużyje mi szybko limitu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy ile osób gra itp. Nie wiem co to ten eslworld więc nie powiem ci przybliżonej sumy, ale obliczaj tak.

Jeżeli np grasz z 10 typami. Oblicz że przy próbie połączenia (wczytywanie mapy jak np w lolu) ich z tobą > serwera z tobą > ich z serwerem, jest największy przesył danych. Po tym już będzie tak jak piszesz 100kb/s może trochę więcej, zależy w sumie co to za gra. Ale 2gb spokojnie ci starczą żebyś tydzień sobie popykał nawet zarywając nocki.

Opublikowano

po co piszecie ze "powinno"? :D kiedyś elsword mi zabierał 30mb za CALY DZIEN grania ;P teraz max 100mb za dzien pójdzie xD jak bedziesz chodzic na PvP to moze 200 xD

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...