Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban za nic?

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grając rano jakoś 15 min wywaliło mnie z gry ponownie logując się wyskoczył mi komunikat że mam bana na 10 dni ale za co? Nie używałem żadnych hacków nawet na kompie nie mam żadnego jedynie co mam marki wgrane inne i to wszystko. Wcześniej grałem chyba z 2 tyg na nich i nic mi nie zrobili. Grałem na ghost mode/ labolatory kiedy mnie wywaliło. Ale na prawdę wkurzyło mnie to bo mam snajperke na 30 dni za misje a bana mam 10 :/. Gdybym hackował czy coś to rozumie ale za nic? wiecie może przez co mogli mi go dać? post-695486-0-71636400-1383134506_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli ban za nic , napisz Ticket do administratorów i wyjaśnij sprawę , ale wątpie żeby to było za nic. Sam pisałeś o Flux Hack's. Definitywnie ban mógł przyjść po kilku dniach, albo na bug'ach latałeś.

yiWCsl1.png
Opublikowano

W większości tematów poszukujesz cheatów. Ściagasz na kompa tak zwane "Gó*no". Cheaty są uruchomione w procesach (czyli jest włączony a ty go nie widzisz ) uruchamiasz "Crossfire" i tu nagle(...) Ban

2isw7yf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...