Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia metin2mod

Bukkit++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz robić to na najnowszym, spatchowanym kliencie Metin2 PL. Wtedy jeśli wystąpi jakiś błąd, opisz nam go, a pomożemy Ci to rozwiązać.

Opublikowano

Mam najnowszego spaczowanego, instaluje w folderze " Metin2 " kamermoda klikam metin2mod_2011sf i wyskakuje :

Traceback:

Error: Bad magic number in C:\Users\Mati\Desktop\Metin2\lib\traceback.pyc

Pomocy :(

Opublikowano

Tutaj nadal chyba nikt nie rozumie mojego problemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli wgram KAMERMODA na np : Clienta Ravians to działa, ale nie chce się połączyć z Ravia bo cały czas pisze : Zostaniesz połączony z serwerem!

Jeśli wgram go do mojego SPATCHOWANEGO metin2.pl clienta to wywala błąd który napisałem u góry.

@UP : Zrobiłem to na Cliencie Ravians i nadal się nie łączy z Ravią.

Ma ktoś jakiś pomysł ? Lub jeśli ktoś będzie taaak bardzo zajebisty i prześle mi swój folder z kamermodem i działającą Ravią na speedyhare lub coś i da mi linka do pobrania ? Bym go lajkował całe życie^^..

Lub jeśli ktoś powie mi jak to naprawić też będę wdzięczny.

Opublikowano

Tutaj nadal chyba nikt nie rozumie mojego problemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli wgram KAMERMODA na np : Clienta Ravians to działa, ale nie chce się połączyć z Ravia bo cały czas pisze : Zostaniesz połączony z serwerem!

Jeśli wgram go do mojego SPATCHOWANEGO metin2.pl clienta to wywala błąd który napisałem u góry.

@UP : Zrobiłem to na Cliencie Ravians i nadal się nie łączy z Ravią.

Ma ktoś jakiś pomysł ? Lub jeśli ktoś będzie taaak bardzo zajebisty i prześle mi swój folder z kamermodem i działającą Ravią na speedyhare lub coś i da mi linka do pobrania ? Bym go lajkował całe życie^^..

Lub jeśli ktoś powie mi jak to naprawić też będę wdzięczny.

Ten temat ktory Ci podalem dziala na modzie 2k12 tylko ... Wgraj moda 2k12 na byle jakiego clienta + dograj te pliczki z ravi. Mi dziala dobrze na cliencie Dreikona

1386175744-U112610.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...