Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostre Ściny w mc

michalobidziak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem ponieważ mam sciny w minecraft..

Są one takie że np. mam 350-500 fps i nagle spada do 0fps i ścinka..

Albo najczęściej jak naciskam e ( eq ) lub t ( chat ) wtedy też mam zawsze ścine.. ;/

podam wam parametry komputera

AMD Phenom™ II X4 925 Processor

2.80 GHz

64bit

Zainstalowana pamięc Ram : 4.00 GB

Karta Graf :

GeForce 9800 GT..

To tyle chyba .. :D

.

Opublikowano

Miałem podobny problem.Ja po prostu w ustawieniach graficznych wyłączyłem chmury , zaawansowany OpenGL , animację chodzenia i dałem jakość grafiki na szybką.Mi pomogło :)

Opublikowano

Miałem podobny problem.Ja po prostu w ustawieniach graficznych wyłączyłem chmury , zaawansowany OpenGL , animację chodzenia i dałem jakość grafiki na szybką.Mi pomogło :)

Nie działa takie coś..

.

Opublikowano

Ściągnij OptiFine Ultra, nie Standard. ;)

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

Spróbuje , lecz czekam dalej ;)

Nie ogarniam jak wkleic tego optifine ultra.. ;/

.

Opublikowano

ja miałem ten sam problem mam podobne parametry kompa,przydzieliłem sobie 2,5 gb ramu do mc,optifine i śmiga mi mc bez ścin na normal +32

Opublikowano

1. Przydziel Minecraftowi więcej RAM-u. Jeśli masz zainstalowane 4 GB w komputerze, to po wyłączeniu zbędnych aplikacji możesz spokojnie przydzielić ze 2 albo 3 GB.
2. Optifine Ultra.
3. Zwiększ priorytet dla Javy - Ctrl+Alt+Del >> Procesy >> javaw.exe >> Zmień priorytet.
4. Zmniejsz ustawienia graficzne w MC (Chociaż po wykonaniu powyższych punktów może to nie być konieczne :D ).

Opublikowano

Daj wiecej ramu

opti na niskich

aktualizacja javy orz wszelkich ster.

procesy, procesy i jeszcze raz procesy. Wizualizacje systemu, explorer, wszelkie programy - jesli nie wiesz co i jak, GameBooster

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

System potrzebuje wersji 64 bit.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

System potrzebuje wersji 64 bit.

mam 64 bity..

Reffuje, czekam na odpowiedzi dotyczące erroru " Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit " .

.

Opublikowano

Ludzie ! Czekam na odpowiedz dotyczącą przydzieleniu większej ilości ramu do minecrafta premium .... Poniewaz gdy odpalam minecrafta ( już po przydzieleniu ramu) .. Wysakuje mi : Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit " .

:unsure:

DODATKOWA INFORMACJA : ŚCINĘ NAJCZĘŚCIEJ ŁAPIE PRZY NACISAKNIU E ( EQ ) T ( CHAT ) I ESC ( MENU )

.

Opublikowano

Zainstaluj optifine, powyłączaj niepotrzebne progamy w tle, skorzystaj z mojego poradnika do dodania ramu... Nie wiem, zmień texturepacka...

Opublikowano

Ciągle to samo .. zainstaluj optifine , zainstalu optifine , .. Czy moglibiście się zastosować do mojego postu : Ludzie ! Czekam na odpowiedz dotyczącą przydzieleniu większej ilości ramu do minecrafta premium .... Poniewaz gdy odpalam minecrafta ( już po przydzieleniu ramu) .. Wysakuje mi : Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit " .

:unsure:

DODATKOWA INFORMACJA : ŚCINĘ NAJCZĘŚCIEJ ŁAPIE PRZY NACISAKNIU E ( EQ ) T ( CHAT ) I ESC ( MENU )

... Prosze

.

Opublikowano

Przy dodawaniu wpisujesz "-Xmx-3G" naprzykład ? Czy w jaki sposób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...