Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

METIN2 PL -- JAK PRZYDZIELIC POSTACI DO KTÓREJ NIE ZNAM MAILA NOWY MAIL ?

Bagadyr -*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... bez komentarza....

Wie ktoś jak to zrobić ?

Niestety ale tak jest , ja przypisaem , miałęm w loginie końcówkę 4 to zrobiło mi na nowym koncie 6.... po prostu zal, a do tego nowe konto zablokowane nie wiem dlaczego... tak mnie już wkur*iają że rozrzuce chyba wszystko na PL sępom i zaczne grę na SG. Postacie mi porozpierd.... po królestwach jedno konto na czerwone a drugie do niebieskich ( a dwa miałem u żółtków) to są jakieś jaja!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Niestety ale tak jest , ja przypisaem , miałęm w loginie końcówkę 4 to zrobiło mi na nowym koncie 6.... po prostu zal, a do tego nowe konto zablokowane nie wiem dlaczego... tak mnie już wkur*iają że rozrzuce chyba wszystko na PL sępom i zaczne grę na SG. Postacie mi porozpierd.... po królestwach jedno konto na czerwone a drugie do niebieskich ( a dwa miałem u żółtków) to są jakieś jaja!!!!!!!!!!!!!!

w magazynie item shopu kazdy dostaje olejen wygnanca za friko :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Jeżeli jest tak jak mówisz to support oleciał sobie w kulki, napisali że do fuzji nie będzie potrzebne potwierdzenie adresu email i jak ktoś nie pamięta nie będzie stanowiło to problemu , fakty mówią same za siebie.......................... Może napisz do supportu w tej sprawie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...