Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran i kursor.

lllob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Patrzałam sobie co mam w kompie i trafiłam na to, że norton anti virus mi zgasł. Pomyslałam że pobiorę sobię ten program na pare dni za darmo. To pobrałam chyba stąd: http://www.dobreprogramy.pl/Norton-AntiVirus,Program,Windows,12646.html

Zainstalowałam i pisało mi, żebym zrestatowała komputer. Zrobiłam to, ale po włączeniu (dokładniej po "ZAPRASZAMY" i logo windowsa) miałam tylko czarny ekran z kursorem. Kursor normalnie chodził ale nie było pulpitu i zawartości całej także z paskiem start ;/ Tryb awaryjny mi działa normalnie.

Pomożecie? To wirus? Jak to usunąć?

PS: Mam windows Viste i dodam, że jestem w tym BARDZO ZIELONA więc proszę o wyrozumiałość i dokładne tłumaczenie ;//

Opublikowano

W trybie awaryjnym włącz przywracanie systemu i wybierz ten punkt przywracania kiedy komputer działał normalnie.

Ile będzie trwało przywracanie?

" wybierz ten punkt przywracania kiedy komputer działał normalnie."

Inaczej mówiąc ... ?

Opublikowano

Przywracanie najczęściej trwa kilka minut. Z " wybierz ten punkt przywracania kiedy komputer działał normalnie." chodzi mi o to by podczas przywracania wybrać punkt z datą kiedy komputer się normalnie włączał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...