Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UWAGA] BATTLEFIELD 3 ZA DARMO

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziala ... mi pisze ze ,, Podczas przetwarzania twojego zadania wystapil blad. Sprobuj ponownie pozniej'' ;/ Pomozecie ?

Każdy to teraz ma, nic nie poradzimy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Serwery przeciążone, wszystko pada,zresztą co się dziwić jak w chwili aktualnej ten temat przegląda 424 osoby a są przecież inne fora, tyle osób się dobija z tym kluczem że po prostu wszystko zdechło, trzeba czekać i starajcie się chociaz przez godzinę nie ruszać origina itp bo inaczej jeszcze bardziej przeciążycie

LOL

Opublikowano

Z pewnością ktoś użył kodu na kilku kontach origin :) Proszę o kontakt jeśli ktoś ma 2 konto z wpisanym działającym kontem. Może być wiadomość prywatna - w zamian mogę dać dość ciekawe konto na battlefieldplay4free :)

Opublikowano

hehe, nikt Ci nie dał wygranej kolego. Pierwsze publicznie zarejestrowane pokazanie kodu miało miejsce.. tu :

Więc już za przeproszeniem nie rób w chuja ludzi. ;)

Nie zdziwie się, jak gra zostanie na jutro zablokowana na każdym koncie na którym została użyta. Z tego co wiem EA nie planowało udostępnienia kodu, z racji tego że oni lubią pieniążki, a BF3 jest ciągle kupowany jak kajzerki w biedronce :)

............

Opublikowano

Oni nie dali tego: Oto odp od ea:

Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.

Przepraszam za wszelkie nieprawidłowości związane z rejestracją gry.

Niestety, kod "G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW" nie jest prawidłowym kluczem służącym do rejestracji tytułu Battlefield 3 na Origin.

Kod pojawił się w sieci i skorzystało z niego wielu użytkowników, o czym jesteśmy świadomi, aczkolwiek wszystkie kopie gry zarejestrowane przy jego użyciu zostały wyłączone z kont naszych klientów.

Prosimy o zaprzestanie prób rejestracji gry w/w kodem.

Przepraszamy za niedogodności tym spowodowane.
Maruusek.png

Opublikowano

Co do kodu, nie wygrałeś go. Ten sam kod jest rozmieszczony również na innym polskim, bardzo popularnym forum - pełnej nazwy nie będę podawał, ale kończy się na " warez ". Tak więc, bezsensu kłamać Nas wszystkich. :)

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Ja mialem niezlego pecha zwiazanego z tym ;p Staralem sie zrobic wyskakiwal blad, dalem koledze jemu weszlo, a mi do tej pory nie dziala. Poza tym podobno EA nie podwalo o tym zadnej informacji i maja wszystkie bfy zarejestrowane przez ten kod wylaczyc. Ktos moze wie cos na ten temat?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Niestety, nie możesz korzystać z tej funkcji z powodu ograniczenia dostępu do konta Origin. Ktos pomoże?

Opublikowano

On działał tylko do 24:00 29paź

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...