Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Fraza na czacie

barney122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było już pełno takich tematów. Wina nexona i tyle. Nic nie poradzisz. Raz działa, raz działa z jakimś opóźnieniem, czy jakoś tak.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dodam, że odkąd wprowadzono event Fraza na czacie, czyli wpisywanie haseł na lobby to co wprowadzenie tego eventu z jakiejś okazji, wiąże się z błędami.

Nigdy ten system nie działał prawidłowo, może to naprawią w przyszłości albo wycofają w ogóle..

Może jest sposób na to, spróbuj zrobić nowe konto, na jednych działa, na drugich nie, coż :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja czasami nie wpisuję tego a i tak dostaje :P

Bo jest event ze dostajemy random boxy za nic tylko trzeba byc zalogowanym w grze.Ten event jest o roznych porach :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Zauważyłem, że w tyg cały ten tydzień co był, event zaczynał się o 16, a dzisiaj był o 12 i 18 :) polecam te godziny :)

Opublikowano

Random boxy dostaje się od poniedziałku do piątku w godzinach 16:00 - 17:00 a w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 13:00 oraz 18:00 - 19:00. Nie trzeba wpisywać żadnej frazy, wystarczy być zalogowanym.

Opublikowano

Zauważyłem, że w tyg cały ten tydzień co był, event zaczynał się o 16, a dzisiaj był o 12 i 18 :) polecam te godziny :)

Nie można tak podawać godzin, bo to jest całkowicie losowo, nie mają ustalonych godzin, może to byś nawet godz. 8 :P

Może tak się zdarzyło, że było w tych godzinach !

Ja czasami nie wpisuję tego a i tak dostaje :P

Mówisz tutaj o losowym prezencie dla gracza będącego w grze, tutaj mówimy o Frazie na czacie :P

Random boxy dostaje się od poniedziałku do piątku w godzinach 16:00 - 17:00 a w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 13:00 oraz 18:00 - 19:00. Nie trzeba wpisywać żadnej frazy, wystarczy być zalogowanym.

A ja słyszałem od nexona, że godziny są losowe :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie można tak podawać godzin, bo to jest całkowicie losowo, nie mają ustalonych godzin, może to byś nawet godz. 8 :P

Może tak się zdarzyło, że było w tych godzinach !

Mówisz tutaj o losowym prezencie dla gracza będącego w grze, tutaj mówimy o Frazie na czacie :P

A ja słyszałem od nexona, że godziny są losowe :f

Random boxy dostaje się w godzinach które podałem. Nie znasz się, i nawet nie raczyłeś sprawdzić czy mam rację a udzielasz się bez sensu i podważasz to co napisałem. Jesteś moderatorem forum więc pewnie bana zaraz dostane :) Chcesz być szanowany to szanuj innych.

Opublikowano

Random boxy dostaje się w godzinach które podałem. Nie znasz się, i nawet nie raczyłeś sprawdzić czy mam rację a udzielasz się bez sensu i podważasz to co napisałem. Jesteś moderatorem forum więc pewnie bana zaraz dostane :) Chcesz być szanowany to szanuj innych.

Po 1 nie dostaniesz bana bo nie ma za co.

Po 2 masz jakis dowod na to ze akurat w tych godzinach dostaje sie boxy? Tylko swoje zdanie, prawda? Wilczek tez je ma i od tego jest forum zeby dyskutowac. Sam osobiscie gdy wchodzil ten event to czytalem ze dostawac bedziemy to o losowej godzinie w ciagu dnia. Moze sie to zmienilo, moze nie. Nie jestem tego pewien ale szanuj czyjes zdanie bo kazdy ma prawo do pomylki. Jesli masz jakies watpliwosc to zapraszam na pw.

Co do tematu. Wedlug mnie boxy otrzymujemy losowo.

Opublikowano

Po 2 masz jakis dowod na to ze akurat w tych godzinach dostaje sie boxy? Tylko swoje zdanie, prawda? Wilczek tez je ma i od tego jest forum zeby dyskutowac. Sam osobiscie gdy wchodzil ten event to czytalem ze dostawac bedziemy to o losowej godzinie w ciagu dnia. Moze sie to zmienilo, moze nie. Nie jestem tego pewien ale szanuj czyjes zdanie bo kazdy ma prawo do pomylki. Jesli masz jakies watpliwosc to zapraszam na pw.

Dokładnie, nie widziałem żadnego info o wyznaczonych godzinach, było w głownym uptade, że to losowo.

Popieram zdanie weeedxa.

Nie mam powodu aby Ci wlepić bana :-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dowody? Filmik miałem nagrać? Nexon żadnego info, że o takich godzinach random boxy się dostaje nie wydał aczkolwiek jest to fakt. Dostałeś kiedyś random boxa w innych godzinach niż w tych które podałem? Pozdrawiam.

Opublikowano

Owszem. Dostalem. Nexon nie wydal info ze dostaje sie o tych godzinach, poniewaz wydal info ze dostaje sie losowo. Bylo to przy ktorejs z aktualizacji jak napisal Wilczek wyzej. Koniec tematu boxow, autor tematu o to nie pytal a rozpoczela sie niepotrzebna dyskusja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...