Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Chat Event

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego raz jak wpisałem Trick or treat to mi zadziałało, a teraz już nie działa ? Minęło ponad 24h i to grubo. Czemu tak jest ?

Opublikowano

Jest to blad Nexona. Ja na przyklad na 3 kontach nie moge tego zrobic a brat raz wpisal i dostaje codziennie bez wpisywania. Ten chat event im nie wyszedl. Nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

BOZE LUDZIE, czy wy zrozumiecie ze sa dwa eventy.Jeden polega na tym że wpisuje sie na chat fraze"Trick or Treat" i jest jeszcze event ze dostajemy event boxy o nie wyznaczonych godzinach raz na 24h a dziala on tak raz dziennie go wlaczaja o roznych porach i te osoby ktore sa zalogowane w grze dostaja tego boxa dzieje sie to raz na 24h o roznych porach czy teraz rozumiecie?

Jest to blad Nexona. Ja na przyklad na 3 kontach nie moge tego zrobic a brat raz wpisal i dostaje codziennie bez wpisywania. Ten chat event im nie wyszedl. Nic z tym nie zrobisz.]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

BOZE LUDZIE, czy wy zrozumiecie ze sa dwa eventy.Jeden polega na tym że wpisuje sie na chat fraze"Trick or Treat" i jest jeszcze event ze dostajemy event boxy o nie wyznaczonych godzinach raz na 24h a dziala on tak raz dziennie go wlaczaja o roznych porach i te osoby ktore sa zalogowane w grze dostaja tego boxa dzieje sie to raz na 24h o roznych porach czy teraz rozumiecie?

No tak, ale sama fraza na czacie jest zbugowana, zepsuta i to nie jest wina wpisującego gracza. Mówi autor, że wpisuje kilka razy, nawet po odczekaniu 24h+.

A ten drugi event to zupełnie inna sprawa.

@Top

Spróbuj napisać im na forum o tym bugu, oni go znają, lecz coś Ci napiszą, poproś może o jakąś rekompensatę..

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

sama fraza na czacie jest zbugowana, zepsuta i to nie jest wina wpisującego gracza.

Po raz kolejny - jest to bug który nie jest winą graczy, lecz programistów WR. Nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Po raz kolejny - jest to bug który nie jest winą graczy, lecz programistów WR. Nic z tym nie zrobimy.

Racja, odkąd taki event z czatem został wprowadzony to za każdym razem jest on zbugowany, począwszy od początku Maratonu WarRock aż po dziś.

Mi działało wczoraj i przedwczoraj, a dzisiaj na żadnym koncie nie chce mi dać boxa...

Życie, bugi i błedy.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...