Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olejek wygnania

D3aw1dS9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Słyszałem że po fuzji każda postać ma dostać olejek wygnania i moje pytanie brzmi czy to prawda i czy na serwerze kiedyś solar 26 teraz Negros też to obowiązuje.

Z góry dzięki za odp :)

Opublikowano

Było to poruszane na oficjalnym forum gry, server Solar nie jest łączony z żadnym innym, ale procedury pozostają te same, także każdy otrzyma olejek :)

Opublikowano

Nie ma opcji byś dostał olejek ponieważ olejek sie dostaje gdy masz postacie w innych krolestwach na serwerach które są łączone. S26 nie był z żadnym łączony więc nie dostaniesz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ehhh... Moderator i takie głupoty pisze..

Uwaga!

Otrzymujemy wiele pytań od graczy z serwera Solar(26) w sprawie fuzji. Śpieszę wyjaśnić ważną rzecz, której potwierdzenie otrzymałem przed momentem.
Solar, jak każdy inny serwer przejdzie przez proces łączenia serwerów. To oznacza, że wszystkie zagadnienia związane z przenosinami postaci, gildiami i ziemiami gildyjnymi będą obowiązywać także na serwerze Negros(50). Z jednym wyjątkiem: gracze nie zostaną połączeni z innymi, jak to będzie w przypadku pozostałych serwerów.

Przykład: Na serwerze 1 mam postać w czerwonych królestwie, na serwerze 2 w żółtym. Jeśli dojdzie do fuzji serwerów 1 i 2, to muszę wybrać jedno z tych królestw?

Tak, musisz się zdecydować, ponieważ postacie z jednego konta na jednym serwerze nie mogą przynależeć do różnych królestw. Podczas fuzji Twoje postacie zostaną przydzielone jednemu z królestw drogą losową. W swoim magazynie ItemShopu znajdziesz jednak darmowy "Olejek Wygnania", za pomocą którego możesz jednorazowo zmienić swoje ojczyste królestwo.

Pozdrawiam..

Opublikowano

Ehhh... Moderator i takie głupoty pisze..

Pozdrawiam..

A czytałeś to chociaż?

"Na serwerze 1 mam postać w czerwonych królestwie, na serwerze 2 w żółtym"

Solar nie był łączony z żadnym więc nie ma opcji dostać olejek wygnania.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie jest łączony z żadnym, ale procedury są te same...

Olejek dostajesz gdy któraś z Twoich postaci zmieni królestwo. Królestwo można zmienić gdy na serwerze jeden masz np w Jinoo a na drugim serwerze w chunjo. Gdyby te serwery zostały połączone to dopiero dostajesz olejek. Osoby które nie miały takich postaci na innym serwerze w innym królestwo OLEJKA NIE DOSTANĄ.

A że Solar nie był łączony z drugim serwerem nie można było mieć postaci w innym królestwie. A gdy nie masz takiej postaci olejka nie dostajesz.

Teraz rozumiesz?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moderator dobrze mówi, ale dzieci czytają pierwszy post i piszą to samo niżej tylko po to żeby nabic posty. Moim zdaniem nie otrzymasz olejku wygnania na solarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...