Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

niemoge wejsc

Daniked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam macie jakiegos bota który by sam wchodził na serwer bo mi disconet wyskakuje i sie gra wyłacza bez sensu mozna caly dzien tak wchodzić i w huja

i gdzie polecacie grac

ja sobie tak mysle przeciez np z 10 osob wyszlo z serva bo im sie niechce grac to czemu ja niemoge wejsc jak oni wyszli xD

pozdrawiam

i dziekuje za pomoc jak ktos pomoze

Opublikowano

ta byl jeden program za darmo ale juz nie jest za darmo, trza se cos wykupic na allegro zeby nim wchodzic.a tak to kazdy z no DC jedzie nie ma chyba takich programow wiecej, przynajmniej ja nic o tym nie wiem.

Opublikowano

ja mam taki programik ktory : musisz miec wlaczonego serwer lista caly czas odswieza i jak zwolni sie slot ( ustawiasz ile ) to wtedy wbjia zawsze za 1 razem xD

:)
Opublikowano

@Ostra

rozpierdzielasz mnie ...

fri slot NIE zawsze wbija z 1szym razem i nie piernicz glupot...

@Topik

@autor

wgraj No(b)Dc i bedzie latwiej

a ten program o, ktory ci chodzi to reloggr .. cos takiego.. auto logger :f nie wiem/nie znam/ nie uzywalem

Opublikowano

Program o którym jest mowa że sam loguje to RELOGGEROS. Proste, jak była ver. beta to działał za free teraz jest pełna ver. i kosztuje 5$ bodajrze. W podpiętych tematach masz loadera - wgraj go sobie i wbijaj bez wyłanczania clienta. A co do serva to wybieraj jakies nowe servery bo tam najszybciej wbijesz.

rapideoUserbar.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...