Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Blogi na mobilnej wersji

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wnieść sugestię o blogach na wersji mobilnej. Przydały by się przede wszystkim mi jak innym użytkownikom wersji mobilnej z wolnym internetem. Przejdźmy do rzeczy, bo nie opisałem problemu. Blogi na wersji mobilnej można czytać, lecz nie ma opcji "utwórz bloga" czy coś w tym stylu. Ja, posiadający internet z pakietu T-mobile, muszę sporo czekać zanim załaduje mi się pełna wersja forum, a taki jeden zwykły przycisk na wersji mobilnej był by sporym usprawnieniem. Po co mi ta funkcja jak nie prowadzę żadnego bloga? Tak to prawda nie prowadzę żadnego, ale mam zamiar założyć jakiegoś, a że częściej siedzę na telefonie niż komputerze to ułatwiło by mi pracę w przyszłości. Przepraszam, że piszę tu dość samolubnie tylko o sobie, ale chodzi mi oczywiście o wspólne dobro. Innym blogerom ta funkcja również bardzo się przydała, a może nawet sprawiła, że blogi stały by się bardziej popularne na MPC.

Liczę na pozytwne rozpatrzenie sugestii. Jeśli jednak jesteście na nie to proszę o wyjaśnienie swojego stanowiska.

Opublikowano

Nie ponieważ bloga można stworzyć na komputerze (wątpie by byli użytkownicy korzystający z forum tylko na komórce),ja z powodzeniem działam i prowadzę bloga na komórce (nokia c2-01),wersja mobilna jest przejrzysta i oszczędna (sprawdziłem zużycie internetu po przejrzeniu wielu tematów i bloga i nie zużyło mi nawet 100 kb)

Opublikowano

Popularność blogów nie jest znowu taka ogromna, to forum to jednak głównie tematyka samych gier i cheatów. Myślę, że do takiej skali wystarczy to co jest.

Poza tym czy wygodnie się pisze bloga na mobilnych urządzeniach?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...