Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie po fuzji

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie tyczy się logowania na tak zwane "nowe konto", ponieważ po przeniesieniu 5 postaci 4 postacie mam na jedym koncie a główną postać mam na tak zwanym "nowym koncie" problem w tym, że nie wiem jak zalogować się na "nowe konto". Na stronie wyczytałem coś takiego:

Twoje konto XY posiada następujące postacie na różnych serwerach:
Serwer 1: Postać01, Postać02, Postać03, Postać04
Serwer 2: Postać05, Postać06, Postać07
Serwer 3: Postać08, Postać09, Postać10
Serwer 4: Postać11, Postać12

Serwer 1 do 4 zostają połączone w serwer 1.1. Wszystkie postacie Twojego
konta XY zostają przeniesione na serwer 1.1. Dwanaście postaci Twojego
konta znajdowałoby się zatem na nowym serwerze. Jest to jednak
niemożliwe, z racji czego nastąpi taki oto podział: Twoje konto zostanie
podzielone na XY (stare), XY2 (nowe), XY3 (nowe) i XY4 (nowe).
Wszystkie nowe konta posiadają to samo hasło, co Twoje główne konto. Po
fuzji będziesz mógł/mogła przydzielić wedle swojego uznania wszystkie
postacie swoim nowym kontom, logując się uprzednio na Metin2.pl.

Uwaga: Wszystkie postacie, które nie przydzielisz żadnemu koncie, zostaną skasowane po potwierdzeniu wyboru.

Opublikowano

nie on zrobi tylko zrobi to automatycznie system za niego np:

twoje konto nosi nazwe 123456 - i od teraz jest ono GŁÓWNE gdy wybierasz wszystkie postacie na prawo robią się konta poboczne tak by wszystkie postacie które dałeś na prawo przeniosly się na ten jeden serwer czyli

konto głowne mozesz ustawić tak by miało najważniejsze postacie a reszta postaci przejdzie na konta poboczne odpowiednio 123457 i 123458 oraz 123459 [ zawsze zmienia się ostatnia cyfra ]

a jak nie chcesz jakiejś postaci to możesz zostawić ja w tabelce po lewo kliknać akceptuj i ta postać zostanie skasowana.

Przy wyborze postaci na stronie może widnieć pełno cyfr znaczy to że gdzieś już jest taki nick i automatycznie ci zmieniło i np zamiast zenek masz q2341523525 wtedy przenosisz ja normalnie na prawo [ oczywiście jeżeli chcesz ] i w grze po zalogowaniu automatycznie prosi cię o zmiane nazwy.

Jest też sprawa królestw jeżeli twoje głowne konto należy do zółtych to wszystkie postacie jakie tam dasz będą w żółtych nawet jeżeli mialeś jakiegoś koxa z 99lvlem u niebieskich.

az takie trudne do zrozumienia to nie jest ..... :O

Opublikowano

Je śli pisze, ze jest zablokowane to może idź do supportu. Bo było 100%, że bedą jakies błędy.

d2dp.png

Opublikowano

Czytałem na oficjalnym forum że wzyscy mają poblokowane te nowe konta, po za tym te konta mogą nie być nigdy aktywowane - czyli wszystkie itemy i postacie z nowego konta przepadną - zajrzyjcie na oficjalne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...