Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Avatary i ramki za s3

M00n3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę ze spelle też dopasowali co do poziomu gry :D

jak mam golda w 3v3 a solo q silver też dostane ramke i ikonke ??/?

odpowie ktoś?

Wiadomo kiedy ramki będą dodane do kont?

12.11.2013

Opublikowano

Nie długo ramka challengera w profilu. Postarali się, pucharek też na pewno założę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Meh. Chciałbym mieć platynową, o wiele ładniej wygląda od diamentowej. Ikony wywołują we mnie mieszane uczucie. Zastanawiam się tylko jak będą wyglądać diamentowe zaproszenia.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Meh. Chciałbym mieć platynową, o wiele ładniej wygląda od diamentowej. Ikony wywołują we mnie mieszane uczucie. Zastanawiam się tylko jak będą wyglądać diamentowe zaproszenia.

Zaproszenia będą za najwyższy ranking ogółem?

Opublikowano

Zaproszenia będą za najwyższy ranking ogółem?

Szczerze mówiąc nie wiem, a na f.a.q nie jest napisane. Jak dobrze pamiętam, to Ci którzy mieli diament na soloq, ale lepiej poszukać w google i sie dowiedzieć na 100%

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem, a na f.a.q nie jest napisane. Jak dobrze pamiętam, to Ci którzy mieli diament na soloq, ale lepiej poszukać w google i sie dowiedzieć na 100%

Tylko diamond dostają jakieś zaproszenie? Myślałem że dostanę challengerowe, jeżeli chodzi o najwyższy ranking (tak samo jest z ramką w profilu).

Opublikowano

odpowie ktoś?

12.11.2013

Tak dostajesz za wyższą dywizje ramkę i avatar. Czyli w twoim przypadku dostaniesz ramkę i avatar za golda (jeżeli spełniłeś dany warunek czyli zagrałeś ileś tam gier w tej drużynie na 3vs3).

Opublikowano

Jeśli uda ci się wspiąć na sam szczyt gry rankingowej, otrzymasz możliwość pochwalenia się znajomym i kolegom z drużyny spersonalizowaną odznaką na zaproszeniu,

To chyba jednak tylko Challenger.

Opublikowano

To chyba jednak tylko Challenger.

Ooo, to gitarka. Cieszę się na przedsezon.

Opublikowano

Ładne te ramki, a w szczególności dla Challengera, którego nie uda mi się wbić do końca sezonu ;< No ale wielkie GJ dla Riotu ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Wiecie może, czy nagrody są przyznawane za najwyzsza lige kiedykolwiek, czy za aktualną? Bo wczoraj spadłem z Golda, a teraz znowu się wbić będzie ciężko :(

Aktualna
Opublikowano

Gdyby nie te kulki niebieskie w ramce dla challengera, to mógłby być bronze ._.

PS. Jak ktoś popatrzy na summoner spelle w tych ramkach, to są odpowiednia dla tych dywizji xD

wlasnie chcialem o tych spellach napisac, zauwaz ze challenger te spelle to nie troll - norma, w brazie report for troll :D ( chodzi mi o ludzi ktorzy powinni tam byc nie o dywizje.)

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Gdyby nie trolle z wyższej ligi już bym miał platynową... ale jeszcze kilkanaście dni, może nie skończę na gold I ...

@ n up brąz nie powinien mieć ramki bo to nagroda, od kiedy dostaje się nagrody za samo uczestnictwo, trzeba coś pokazać w brązie nikt nic nie pokazuje.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...