Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypomina ten obrazek gołębia?

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://fotozrzut.pl/zdjecia/efcd8ce1ab.jpg

Szczerze - przypomina ten obrazek gołębia? Chodzi mi o kontury. Jakoś ładnie go w środku wykończę. Robię pracę na plastykę i po prostu nie umiem ładniej narysować. Postaram się coś poprawić ale nie jestem uzdolniony plastycznie. Mam nadzieję, że babka nie da mi lufy bo przecież liczą się chęci, prawda? Jeżeli bym wam powiedział, że to gołąb, to przyznalibyście mi rację?

Albo może ktoś wie jak narysować ładnego gołębia? Nie musi być w takiej pozycji.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie:

ahahahahahah co to kur*a ma być hahhah o ja pier*dle hahaah :D

A tak mówiąc to nie wiem co ty poprawiłeś bo jest to samo co wcześniej.

Ogólnie gdybym nie widział dzioba to myślał bym, że pobazgrałeś tylko kartkę xD

Regmannn

Opublikowano

Toż to tu-154, tylko brakuje brzozy !

@topic

Troche podobne do gołębia ;d tylko, faktycznie nie masz chyba nawet troche talentu ;d ja najebany bym ładniej narysował ;D chociaż jeszcze nie próbowałem

Logo.JPG

Opublikowano

Nie chcę rujnować twoich marzeń artystycznych, ale mówiąc szczerze nie masz talentu do rysowania. Może trochę przypomina gołębia, ale słabo. Jak chcesz zrobić coć naprawdę ładnego bez żadnych zdolności/wysiłku to polecam wydrukować pierwszego lepszego gołębia z google grafika, przekalkować kalką, albo papierem do pieczenia ciast/pakowym, przyłożyć do czystej kartki i jeszcze raz mocno przejechać po kunturach to wtedy przebije ci na czystą kartkę. Jeśli wolisz jednak sam rysować bez oszukiwania to spoko, za ten drugi rysunek pały nie wyrwiesz, od mojej nauczycielki dostał bym 3, może nawet 4-, więc się nie przejmuj.

Opublikowano

W żadnym wypadku nie wiążę swojej przyszłości z rysowaniem. Po prostu muszę narysować godło szkoły (mogę sobie jakieś wymyślić) tak więc postanowiłem, że narysuje gołębia. Jestem wierzący.

Opublikowano

niby ładnie ale skrzydła ma tak jakby elfa jakiegoś (?) kuper jakby miał napęd odrzutowy :P

Opublikowano

a ja proponuje każdemu kto tu się wypowiedział załączyć "gołębia"w swoim wykonaniu :P hejtować każdy potrafi

jak dla mnie jest ładnie , nie jest to arcydzieło ale jak na normalnego ucznia na zwykła lekcje plastyki jest super.. tak jak napisałeś "liczą się chęci"

wiec nie wiem o co wam caman

Opublikowano

Bez urazy ale moim zdaniem wygląda to jak kogut ze skrzydłami. :P Moim zdaniem te skrzydła są za blisko głowy.

Opublikowano

Można zamknąć, dała 5.

No widzisz i po co było tak się martwić? Nauczyciel musi docenić to, że nie każdy ma talent plastyczny, a piąteczki gratuluje i wyrozumiałego nauczyciela :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...