Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Avreath

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem , a raczej byłem w teamie tego serwera. Lecz gdy dowiedziałem się , że wszystko praktycznie było kradzione ,oraz że Admin był niewyżytym dzieckiem postanowiliśmy odejść od Soeona oraz jego gromady przedszkolaków. Nasz "Dorosły" Head Admin uciekł z plikami , które i tak są w większości kradzione. Nikt z naszego teamu nie miał nic wspólnego z tymi kradzieżami oprócz soeon-a /dendrisa 17! Nie polecamy współpracy z tym Panem , a raczej bronimy was przed tym !

Pozdrawiam Vampirr !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stawiałem nie moja wina, że były ataki i padł ja tylko napisałem co wiem o Administracji i po wczorajszej akcji, także to moja opinia nie musisz odrazu krytykować mnie.

Wes ty lepiej sie nie udzielaj zlodzieju. Ataki serwera?? Twoja baza danych chyba byla chroniona przez avasta ;D PS. serwer fajny zagram 100%

95498489371961097919.png

Opublikowano

Dokładnie z tej strony Meester, nie polecam tego pana a raczej dziecka. Po dowiedzeniu się tego że pan soeon aka dendris jest zwykłym oszustem odszedłem z team wraz z Vampirem :)

Znamy się?

Witam! Jestem , a raczej byłem w teamie tego serwera. Lecz gdy dowiedziałem się , że wszystko praktycznie było kradzione ,oraz że Admin był niewyżytym dzieckiem postanowiliśmy odejść od Soeona oraz jego gromady przedszkolaków. Nasz "Dorosły" Head Admin uciekł z plikami , które i tak są w większości kradzione. Nikt z naszego teamu nie miał nic wspólnego z tymi kradzieżami oprócz soeon-a /dendrisa 17! Nie polecamy współpracy z tym Panem , a raczej bronimy was przed tym !

Pozdrawiam Vampirr !

Swietna podszywka , moj drogi , kolego usuniemy zbedne rzeczy naprawimy i wystartujemy.

Przepraszam ponownie serwer Nervil.pl.

Wasze miasta znikna z serwera.

Pozdrawiam.

Proszę o zamknięcie prezentacji , ponieważ będzie edytowana !

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Serwer wystartuje wszystko jest naprawiane i serwer jest robiony prosze o nie pisanie wiecej że coś jest kradzione , są sprawdzane bugi i serwer naprawde bedzie ładnie dopracowany. jeśli ktos słucha osób które sie napinaja bo coś niby jest kradzione prosze o ignorowanie :)

Osoby które uważają że to fake lub nie wypał zapraszam na beta testy TS3 ts3.avreath.pl:9988

25882742851494339906.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...