Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz?

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zagrałem nim ok. 40 gier. W tydzień zapomniałem jak się nim gra XDD Ale ogólnie się nauczysz nim grać ^^. Jest dość trudny do ogarnięcia ale ogarniesz ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nie jest dosyć trudny do ogarnięcia. Osobiście, jest to mój main - nauczysz się nim grać szybko i wygrasz nim każdą grę swojego lane'a. Na resztę to licz na swój team. Na prawdę polecam go, jest silny, ma Q, E do uciekanie oraz W do obrażeń czasowych (tak jak trutka).

100% kupuj go i cioraj! :)

8372383248.png
Opublikowano

Opłaca się go, bardzo fajnie się nim gra, jest bardzo silny. Czy trudny do ogarnięcia? Żeby ogarniać go i wykorzystywać jego możliwości w tych 90% to trzeba z miesiąc pograć

+doskok

+untargetable

+burst

+escape

+mobilny

+mini ignite

+dobry pasyw

Opublikowano

Nie jest dosyć trudny do ogarnięcia. Osobiście, jest to mój main - nauczysz się nim grać szybko i wygrasz nim każdą grę swojego lane'a. Na resztę to licz na swój team. Na prawdę polecam go, jest silny, ma Q, E do uciekanie oraz W do obrażeń czasowych (tak jak trutka).

100% kupuj go i cioraj! :)

Dzieki Wielkie za doradzenie :)

cac841f1bf1704cemed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...