Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat od Sierpnia :(...

Futrz4k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

(jak to już pisałem w wcześniejszych tematach nie mogę odpalić minecrafta bo błąd mi wyskakuje) błąd nazywa się '' Bad video card drivers!'' .Odkryłem(dopiero teraz xD) że ten błąd wyskakuje przez ''program'' OpenGL Nie wiem co to jest i do czego to służy więc chcę żebyście mi pomogli (ci to wiedzą ) Jak to zainstalować na :

win7 64 bitowy system ,

Karta Graficzna :SiS Mirage 3 Graphics

Procesor: Intel Celeron D CPU 220 @ 1.20GHz,

Ram:2.0 GB

Proszę O Pomoc Bo Chcę Zagrać W Minecrafta :D

Opublikowano

Tak już to robiłem,i to nic nie dało a chyba mi się zdaje że mam za słabą kartę graficzną ?

Opublikowano

Nawet jak będziesz miał karte graf. z targu za 14 zł to Minecraft Ci się odpalli ale będzie się cioł!

Musisz zaktualizować stery do karty graf. bo inaczej Ci nie pójdzie! może masz ale złe??

sciagnij jakiś program do aktualizowania ster. i przez niego ci ściagnie lub od producenta!

1RkW7od.png

Opublikowano

"Bad video card drivers' Jednym słowem nie posiadasz sterowników. Wejdź na stronę Karty Graficznej, i pobierz sterowniki, oraz zrób reinstall Javy, oraz MC.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

o ile mi wiadomo na tej karcie nie odpalisz minecrafta, mam na drugim komputerze tą samą i męczyłem się z sterownkami pare godzin, niestety bez rezultatów ;)

Opublikowano

Model karty tu nie ma znaczenia :) Jedynie sterowniki musisz mieć dobre i wszystko będzie śmigać!

Jak będzie miał sterowniki dobre to ruszy!

Można ściągnąć program do aktualizowania sterowników i zaktualizuje :)

1RkW7od.png

Opublikowano

Wejdź na stronę jakąś i sciągnij Sterowniki :)

On już to robił geniuszu ....

Czytaj uważnie i ze zrozumieniem !

Może byś podał jakąś konkrętną a nie ?

Najlepiej niech ściągnie program do aktualizacj sterowników i powinno pomóc jak nie

To jak już pisałem usun .minecraft i zainstaluj od nowa zmień launcher czy coś!

1RkW7od.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra dzięki pobrałem już taki program do aktualizacji i działa więc dziękuje za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...