Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BFH PB ban - Pomocy !

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż od paru dni jechałem sobie na hacku na innym koncie ale nie wiedziałem, że odbije się to na moim głównym. Dziś przy wchodzeniu wywala mnie ze każdego serwera na jakim jest PB i jest napisane, że mam wejść na jakąś tam stronkę GGC-stream.NET i wyjaśnić całą sprawę. I otóż pytanie do Was mam, pomógłby mi ktoś dojść do tego, że odlbokuję sobię możliwość gry na serwerach z PB? Za udaną pomoc gwarantuję nagrodę do BFH (1-3 sms - 7.38). Myślę, że to dobra nagroda za takie małe coś :( Z góry dzięki :)

Opublikowano

To nie odbija się na innych kontach.... jeżeli chodziłeś na hacku na tym drugim to nie możesz mieć na pierwszym, ja się przyznam, że mam parę kont z banem GGC, a moje główne ma się w porzo. Jak masz problem z PB pobierz:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-heroes.php

Zainstaluj i zobacz.

@EDIT

Jak coś, mam skype, napisz na pw to ci podam, jak UP nie pomorze.

mhraed.png

Opublikowano

Aktualizacja pb, reinstal bfh, czyszczenie rejestru cclanerem, wywalenie wszelkich haxow z kompa.

Ps. Ggc to napisy powitalne serwera typu Welcome XYZ to ggc stream.net!

Opublikowano

Konta nie da się odblokować, wyjaśniając cokolwiek ... Hackowałeś, masz bana - proste.

Jeśli używałeś cheatów na jednym koncie, to na drugim nie masz bana - nie mówię o postaciach, tylko o kontach !

P.S. Za każdym razem, gdy pb cię wywala, pokazuje się dokładna data używania Hacka. Sprawdź, kiedy to było ;) Być może ktoś ci się włamał na konto, co jest mało prawdopodobne ... Ale trzeba wziąć to pod uwagę.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie musisz cheatować by dostać bana, wystarczy posiadać na PC oprogramowanie lub włączony proces cheata by dostać bana. Aktualizacje, reinstalacje PB nic nie dadzą, ban jest permanentny.

Aktualizacja pb, reinstal bfh, czyszczenie rejestru cclanerem, wywalenie wszelkich haxow z kompa.
Ps. Ggc to napisy powitalne serwera typu Welcome XYZ to ggc stream.net!

Ta wiadomość jest opcjonalna i jest na małej części serwerów posiadających oprogramowanie GGC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...