Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tibia Auto wylacza klienta gry

Vozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nastepujacy problem: po zainstalowaniu pythona i tibii auto na moim laptopie odpalam tibie, nastepnie wlaczam TA, wybieram postac klikam ok po czym nie pojawia mi sie okno tibii auto a klient gry zostaje wylaczony, ponad to w procesach znajduje sie proces "tibiaauto.exe", laptop ma windows xp, natomiast na moim stacjonarnym pc (windows 7) TA dziala normalnie, nie zabija klienta gry. Jakies pomysly co moze pomoc w tej sprawie? Z gory dzieki za pomoc!

Opublikowano

TA nie dziala na windows xp? To w jaki sposob ludzie uzywali tego bota na xp tyle lat temu kiedy jeszcze 7 nie bylo? ;D starsze wersje byly bardziej kompatybilne? W kazdym razie dzieki za pomoc, jestem troche zdziwiony ;p, do zamkniecia.

Opublikowano

TA nie dziala na windows xp? To w jaki sposob ludzie uzywali tego bota na xp tyle lat temu kiedy jeszcze 7 nie bylo? ;D starsze wersje byly bardziej kompatybilne? W kazdym razie dzieki za pomoc, jestem troche zdziwiony ;p, do zamkniecia.

Wcześniej działała, ale teraz po update coś się stało i nie ma możliwości używania TA na WinXP.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...