Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]HammerMt2 problem

Szybki01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Czy moglibyscie mi napisac co mam zrobic jezeli jak chce uruchomic hammermt2 to musze jako administraror zeby wbic i grac bo inaczej jak odpale bez urchomienia jako administrator to jak wpisze pasy to pokazuje sie ,,Error while connecting to the server'' jakos tak podobnie sie pokazuje niewiem czy to dobrze napisalem. Wiec tak przy normalnym uruchamianiu mam normalny obraz bez fullscreena czyli tak jak ustawilem w confingu. Jak uruchomie jako administrator to wgl ignoruje to co jest w configu i odpala mi sie w fullscreenie i w malej rozdzielczosci. Co mam zrobic zeby przy uruchamianiu jako administrator bylo tak jak bez uruchamiania jako administrator?

Opublikowano

Trzeba uprawnień administratora komputera do odpalenia klienta a najwidoczniej na tym profilu nie masz. Dlatego odpalasz za pomocą admina.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Odpal sam ten "patcher" z uprawnieniami administratora

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...