Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technika/GM/Grafika/WebMastera/VideoMastera -> Serwer 95% Gotowy

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem pliki serwera Aline2.pl mam stronę, całe pliki, clienta itp.

Technik:

Poszukuję technika który pomoże mi je przerobić, dodać parę rzeczy, odbugować, zabezpieczyć

Nagroda: Spory % z is, GA na serwerze.

GM:

Musi mieć bardzo dużo czasu, 17+ lat. I na vanishu latać i pilnować porządku.

Nagroda: Mały % z is za poświęcenie swojego czasy, TGM później GM na serwerze

Grafik:

Trzeba zrobić nową Grafikę na serwer.

Nagroda: % z is, GM na serwerze.

WebMaster:

Strona jest gotowa, tylko trzeba troszkę przerobić i się nią zająć :)

Nagroda: % z is, GM na serwerze

VideoMaster:

Nagrywanie filmów promujących serwer.

Nagroda: GM na serwerze, bądź jeżeli dużo widzów % z is.

Serwer jest praktycznie gotowy, szukam teamu który będzie się nim zajmował dłuższy czas, już po starcie serwera :)

Przewiduję start na niedzielę. Dedyk itp. już praktycznie jest, o koszty proszę się nie martwić

Kontakt:

GG 35871092

Mail: [email protected]

Zapraszam :)

Opublikowano

Mam 14 lat mam dość dużo czasu ogarniam mniej więcej grę jedynie nie spełniam warunku 17 lat i wzwyż ;P jak sądze nie da rady mnie przyjąć na Gma

No niestety, może i jesteś dobry, spełniał byś swoje funkcję. Ja już pracowałem z osobami w Twoim wieku i wiem, że są podatne na różne oszustwa typu "Daj mu bana bo obrażał mi mamę, masz tu ss [ss]" a ss przerobiony, poza tym masz szkołę, trzeba mi osoby która by w każdej chwili mogła wejść na serwer, przynajmniej 4h dziennie w szukaniu botów. No przykro mi ^^ ale zapraszam do gry :P

Opublikowano

Kupiłeś pliki Aline ? Jesteś niemądrym człowiekiem. Te pliki to po 1. Pełno Bugów. Po 2. Były przez jakiś czas na MPCForum.

@A tak btw.

vanishu

Vanisha to masz w Minecrafcie. Nie w Metinie.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Kupiłeś pliki Aline ? Jesteś niemądrym człowiekiem. Te pliki to po 1. Pełno Bugów. Po 2. Były przez jakiś czas na MPCForum.

@A tak btw.

Vanisha to masz w Minecrafcie. Nie w Metinie.

Chciałeś zabłysnąć, nie udało się :/ /v = Vanish dla mnie i kij Ci do tego Lechu.

Po drugie pliki, strona, client wszystko na serwer na którym grało sporo osób? Mam kase kupuję co chce i się za przeproszeniem nie wpierdalaj do tego.

Opublikowano

Chciałeś zabłysnąć, nie udało się :/ /v = Vanish dla mnie i kij Ci do tego Lechu.

Po drugie pliki, strona, client wszystko na serwer na którym grało

sporo osób? Mam kase kupuję co chce i się za przeproszeniem nie

wpierdalaj do tego.

/v? jak coś /inv :]

Mam prawo pisać. BO MOGĘ.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

No niestety, może i jesteś dobry, spełniał byś swoje funkcję. Ja już pracowałem z osobami w Twoim wieku i wiem, że są podatne na różne oszustwa typu "Daj mu bana bo obrażał mi mamę, masz tu ss [ss]" a ss przerobiony, poza tym masz szkołę, trzeba mi osoby która by w każdej chwili mogła wejść na serwer, przynajmniej 4h dziennie w szukaniu botów. No przykro mi ^^ ale zapraszam do gry :P

Wiesz co dobiłeś mnie swoimi słowami, no ale cóż poradze każdy człowiek jest inny. ;)

Z tego co widzę, Pan który szuka ludzi do pomocy nie zna nawet podstaw. Z tego co myślę ma kase i chce żeby ludzie zrobili wszystko za niego. Nie polecam!

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

No dobra rozumiem ale jedno mnie ciekawi czy osoba w wieku 17 lat też nie ma szkoły? technikum/liceum czy tam praca dorywcza ktoś o 3 lata starszy jest w tej samej sytuacji więc nie wiem o co chodzi ja mam dwa dni w tygodniu lekcje na 9:50 i prawie zawsze od 7 do 9:20 siedzę na komputerze + po szkole jak nigdzie nie wychodze bo nie ma co robić, ale jak uważasz, jakby co to pisz. Pozdrawiam serdecznie ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

@up

Nie chodzi tu tylko o czas, jednak o dorosłość intelektualną, emocjonalną oraz ogólnie dojrzałość.

Człowiek starszy potrafi lepiej i logiczniej myśleć, potrafi się zamknąć jak go o to proszą itp.

Ogółem ludzie starsi są bardziej ogarnięci i odpowiedzialni.

P.S. - ale to nasze pokolenie to jakaś wielka pomyłka (nie mówię o wszystkich)

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Witam.

Piszę z tego powodu gdyż spełniam wymogi na posadę GM.

A więc tak.

Mam 17 lat.

Mam bardzo dużo czasu wolnego. (Troszkę więcej niż 4h.)

Mam doświadczenie w tej posadzie.

Jestem ogarnięty. (Tak myślę przynajmniej.)

Jestem nie przekupnym itd. :)

Pewnie ciekawi cię co będę porabiał na pańskim serwerze.

A więc tak :

- pilnowanie porządku na grze
- rozpatrywanie zgłoszeń łamania regulaminu
- wyłapywanie i weryfikowanie bugów i błędów gry bez dostępu do plików serwerowych
- utrzymywanie kontaktu z graczami
- zapewnianie pomocy technicznej graczom
- pośrednictwo między graczami a administracją serwera
- testowanie nowości serwera przed wprowadzeniem
- organizacja mniejszych konkursów za zgodą administracji

- rozmowa z Administracją na Ts'ie, oraz z graczami

Myślę że tyle wystarczy.

Jeżeli byś chciał wiedzieć o mnie więcej, proszę odpisz na GG lub PW tutaj.

(Napisałem na GG)

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Nie chodzi tu tylko o czas, jednak o dorosłość intelektualną, emocjonalną oraz ogólnie dojrzałość.

Człowiek starszy potrafi lepiej i logiczniej myśleć, potrafi się zamknąć jak go o to proszą itp.

Ogółem ludzie starsi są bardziej ogarnięci i odpowiedzialni.

P.S. - ale to nasze pokolenie to jakaś wielka pomyłka (nie mówię o wszystkich)

Pozdrawiam

Ale co ty mi tu gadasz o dorosłości intelektualnej jak pierwszy raz ze mną rozmawiasz może jestem bardziej dojrzalszy niż połowa dorosłych a może nie ;P nie chcę się kłócić ale na logike nie wszyscy z mojego rocznika muszą być nie ogarnięci i jak autor tematu napisał być bardziej podatni na kłamstwa ze strony graczy nie sądzisz? :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

up dobrze gada,, polać mu :D

a tak swoja droga zastanawiam się.. musisz liczyć na bardzo duże wpływy z IS skoro już na wstępie deklarujesz wynagrodzenie z IS dla 5 osób w team :) już pomijając Twoje zarobki serwer jeszcze musi zarobić na swoje utrzymanie.. to tego forum, ts.. hmmm

Opublikowano

Up zgadzam się z tobą, widzę że autor tematu nie jest zbyt chętny do wypowiedzenia się na ten temat raz jeszcze ;P ja nadal czekam aż mi uzasadnisz czym różni się o 3 lata starszy człowiek jeśli:

- też chodzi do szkoły

- może być nawet mniej dojrzały niż osoba młodsza

według mnie nie od wieku zależy czy ktoś jest dojrzały, rozwinięty intelektualnie i emocjonalnie oraz bardziej podatny na oszustwa/kłamstwa i tego typu sytuacje. Pozdrawiam ;D

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...