Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował]FairPG - Survival (II Edycja) || YouTuberzy || Własne gildie || TNT ROZWALA OBSYDIAN I WODE || TS3 || Dedyk

treetree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O czlowieku jesli to survival to bedzie sie dzialo ja z ekipa wbije napewno jeśli sie spodoba to masz gwarantowane 20-30 osob :)

Nie podoba mi sie tylko te pole widzienia :(

Zagram napewno !!

Jesli wielu osoba sie to nie spodoba to usuniemy graczy ale skrzynie itp dalej beda zablokowane na xray :-)

Zawsze jest jakis fail na starcie serwerow, mam nadzieje ze u nad duzego nie bedzie :-D

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Ddosow raczrj nie powinno byc poniewaz mamy dobre zabezpieczenia, ciagle sprawdzam pluginy itp.

Ps. U nas nie ma fawozyrowania innych innych gildii jak na niektorych serwerach, kazdy jest rowny ;-)

Pomogłem?👍

Opublikowano

@up

Pluginy były pisane pod tą wersję, jeśli byśmy chcieli ruszyć na 1.6.4 lub 1.7.2 to trzeba by było przepisywać pluginy a trochę by to zajęło..

Start dzisiaj 18:00

Pomogłem?👍

Opublikowano

Próbuję wbić, czy serwer już działa?

Działa tylko teraz każdy jest na spawnie, mapka się ładuje więc są lagi narazie, myślę że jak każdy się rozejdzie do 19 to nie będzie lagów ;)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Jesli wielu osoba sie to nie spodoba to usuniemy graczy ale skrzynie itp dalej beda zablokowane na xray :-)

Zawsze jest jakis fail na starcie serwerow, mam nadzieje ze u nad duzego nie bedzie :-D

Nie da sie zablokowac wyszukiwania skrzynek, dodaliscie to pole widzenie, a i tak da sie wyszukac skrzynki.

Wniosek: Usuncie to.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...