Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam zamiar kupić aparat.

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić aparat, ale się średnio na tym znam.

Interesuję mnie w miarę tani ale dobry sprzęt.

Chciałbym uzyskać dobrą jakość zdjęć, ale głównie to zależy mi na nagrywaniu video w pomieszczeniu.

Fajnie by było, jakby ten ekran, czy podgląd mógł się obracać w taki sposób, żebym widział siebie. Mam nadzieje że wiecie o co chodzi. Że jak nagrywam siebie, to widzę jak to się nagrywa. :D

Prosiłbym o konkretne modele, linki allegro. :>

Opublikowano

Ja kupiłem dosyć nie dawno Olympus VG-160 zapłaciłem ok 330zł z allegro, ten aparat 14MP i nagrywanie w 720p.

Jakbyś chciał zobaczyć jakie robi zdjęcia to mogę Ci podesłać linka na pw do mojej galerii :)

Wiedziałem, że na tym forum 99% to znafcy Więcej migapixeli = lepiej. Nikt jednak nie zwraca uwagi na światłoczułość przy takich napakowanych pixelami matrycach. Optyka też bieda w tych kompaktach.

Będzie budżet to podam model, byle autor się nie zniechęcił.

Od razu proponuję wywalić wszystkie ultrazoomy, kompakty to najczęściej wyjątkowo kiepska jakość nagrywanego materiału. Skup się na tanich, używanych lustrach z KIT, w przyszłości dokupisz inne słoje.

Napisałem tylko jakie ma parametry, nie napisałem nigdzie że jestem jakimś znawcą :)
Opublikowano

Ja kupiłem dosyć nie dawno Olympus VG-160 zapłaciłem ok 330zł z allegro, ten aparat 14MP i nagrywanie w 720p.

Jakbyś chciał zobaczyć jakie robi zdjęcia to mogę Ci podesłać linka na pw do mojej galerii :)

Wiedziałem, że na tym forum 99% to znafcy Więcej migapixeli = lepiej. Nikt jednak nie zwraca uwagi na światłoczułość przy takich napakowanych pixelami matrycach. Optyka też bieda w tych kompaktach.

Będzie budżet to podam model, byle autor się nie zniechęcił.

Od razu proponuję wywalić wszystkie ultrazoomy, kompakty to najczęściej wyjątkowo kiepska jakość nagrywanego materiału. Skup się na tanich, używanych lustrach z KIT, w przyszłości dokupisz inne słoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...