Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gra Sandbox MMO

revar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry MMORPG lecz nie takiej typowej jakich jest masa. Chodzi mi o grę z dużym naciskiem na słowo "Sandbox" z otwartym światem, nieliniową rozgrywką i niemal nieograniczonymi możliwościami gdzie gracze sami tworzą świat. Ważną rzeczą jest też aby miała rozbudowany system craftingu. Mówiąc krótko poszukuję gry, która nic nam nie narzuca od początku, wchodzimy i sami wszystko tworzymy i wybieramy co robić, decydujemy o swoim losie. Coś na wzór idei minecrafta, lecz wolałbym bez podziału na kwadraty i z bardziej realistyczną, średniowieczną grafiką. Bardzo ważne jest aby nie była to gra typu p2w, oczekuję sprawiedliwego i wyrównanego systemu free2play.

Obecnie gram od dwóch dni w grę na filmiku niżej. Jest to niemal to co chciałem, lecz jest jeden duży a nawet bardzo duży problem, gdyż bez kupowania premium raczej za dużo się nie ugra. Także będę wdzięczny za jakieś propozycje podobnych tytułów do tego co widać na filmiku i najlepiej jakiś krótki opis :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Terraria raczej odpada, to już lepszy minecraft ;d W Skyrima grałem dość długo, ale tam nie można w sumie nic robić. Zdobycie najlepszego eq zajmuje chwile, nawet nie ma sensu po kopalniach chodzić no i nie jest to mmo a jednak z ludźmi gra się całkiem inaczej ;/ Po przejściu głównego wątku gra zaczyna się nudzić. Co do Civilization V to jest to bardziej strategia w dodatku turowa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...